(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
My cock size is 12cm 😐
-
Витя как обычно, начисто игнорирует написанное и методично рассказывает как в Канаде хорошо, а все кому не нравится - не умеют ее готовить
-
Тобто ти навіть до тоберморі не доїхав 200ки і розповідаєш
-
Збирався, ок Тоберморі, Ніагара фолс, Торонто, все розкидано, я не кажу що не гарно, чи що нічого нема, відстані великі, а атракції на "позалипати пару годин". Більш менш сконцентровано на Ніагара, там водоспад, і потім каньйон (чи шо то) гарний і закінчується все Ніагара он ще лейк, кайфонули там. Я мабуть більше мав на увазі що тут нема гір і моря, але то мої проблеми і треба їхати в БС
-
What a time to be alive, progress is unstoppable
-
Так потому в Канаде и болото, что тут много таких)) Не просто не могут принять критику их болотца любимого, но и смысл написанного не воспринимают.
-
My cock size is 12cm 😐
-
Все що ти описав 2-3 години їхати від торонто. До чого кажеш можна доїхати за 3 години з Київа? До Чорнобиля?
-
Та почёму сразу срач ? Это же интересно послушать
-
ты лишь подтверждаешь сказанные выше тезисы, большинство более менее нормальных заведений - сделаны эмигрантами. местные умудряются из обычных продуктов сделать максимально невнятную, невкусную еду. им она разумеется норм, с детства таким питаются
-
Ти як завжди не читаєш взагалі що пишуть і тільки накидуеш. Порівняння природи і життя між Німеччиною та канадою було зроблене німцем який переїхав до Канади. Але ти чомусь мені доводиш що в Німеччині щось краще чи гірше. Люди спитали чи то має такий досвід, я переказав те що мені людина сказала. Я попросив його написати пару абзаців порівняння, сподіваюсь на вихідних він знайде час і буде тут новий срач.