(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені серіал дуже сподобався, не можу розділити цей погляд, сорі. Так, звісно, це не документальний фільм, тому деякі факти змінені чи відсутні на користь кінематографу, але в цілому дуже й дуже
-
Ми зараз робимо natural language search для рекрутерів через чатбота, а потім і context based actions - - show me top 5 candidates for this position with higher education, at least 5 years of experience and <... > - send invitations to apply to the job to 1, 3 and 5 І тд
-
Ну хоч так
-
Sviatoslav, ти русофоб на 116%. Зможеш так увесь тиждень? 🍉
-
My cock size is 12cm 😐
-
Рекрутеры тогда зачем?)
-
Мова йде про заступника Генерального директора ДК "Укроборонпром" Романа Забарчука та начальника управління високоточної зброї Андрія Артюшенка. Відповідно до заяви КБ, ці дві особи 18 березня, за допомогою зброї та катувань намагались дізнатися про місцезнаходження ракет та комплектуючих до комплексів "Скіф", "Корсар", "Вільха", "Нептун", а також місцезнаходження підрозділів які їх отримали.
-
Проэктор за 100$ напоминает диафильм советский)
-
За те же деньги ( с запасом) картинка на телевизоре будет лучше в разы, смысл есть только если нужно 60 и больше инч тогда только проэктор.
-
Моя команда робила крупного чатбота, задача якого була замінити типові відповіді CS з використанням DialogFlow. Вигоди там було 10х, можна було звільняти багато людей низькокваліфікованих. Працює в проді вже пару років
-
Ну, так Краще 12 спереду, ніж 35 ззаду)
-
Розробив GPT телеграм бота який примає голосові повідомлення, планується відповіді голосом, можливо комусь буде користно @ProSayBot
-
Чаще умираю от сердечно сосудистых с этого возраста. При этом риск рака разумеется растет. Бинго так сказать)