(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
всім дякую велике🤗
-
Одно дело, когда мют справедливый - за нарушение правил, другое дело - когда тебе просто не понравилось что-то, якобы по жалобам людей (ага, ага) и за общение Но да, легче сделать 5 людей виноватыми) Nice job
-
Доброго дня! Шукаю роботу Project Manager (Technical Product... / Program... / Release... / Delivery Manager), в Торонто (але розгляну і релокацію): - 14 років різноманітного досвіду: ecommerce ($20 million revenue), digital media (45 million MAU), analytics startup, партнерська мережа в країнах СНД. Займався і проектами, і продуктами, і операційною діяльністю; - сертифікації PMI PMP (Project Management Professional) і PSM (Professional Scrum Master); - два Master's degrees: Information Technology (бакалавр - Computer Science) і Finance; - з англійською проблем немає - наприклад, нещодавно здав IELTS на 8.0. LinkedIn, Glassdoor, Indeed уже прошерстив, за ~2.5 місяці подався на ~600 вакансій - отримав 3 телефонні інтерв'ю. Тобто не можна навіть сказати, що я завалюю інтерв'ю - їх просто майже не було. Наскільки я встиг зрозуміти, основні мої недоліки - відсутність місцевого досвіду і те, що я в основному подаюся "з вулиці", без рекомендацій зсередини компаній. Я достатньо компетентний щоб досягати результату, не виносячи нікому мізки - [сподіваюсь, що] всі минулі колеги можуть це підтвердити. Якщо ви розробник / дизайнер / аналітик / маркетолог / тестувальник / Product Owner / Product Manager / VP of... - то я PM вашої мрії, чесне слово :) Так що якщо ви знаєте про вакансію PM'а в вашій компанії і можете мене порекомендувати - напишіть мені, будь ласка.
-
Може варто ще чекнути СВ? бо судячи з описаного, у вас чудовий досвід і сертифікація, а відгуків малувато
-
Перевіряв через імітатор ATS - наче парситься нормально (плюс коли подаєшся на більшість вакансій - видно, як інформація розкладається по формі). Намагався слідкувати рекомендаціям по оформленню - але вони доволі суперечливі. Одні радять приховати країну минулого працевлаштування, інші - навпаки, одні пишуть що про рівень англійської згадувати в резюме не потрібно, інші - навпаки ) Пробував уже по всякому.
-
Може VK company в один пункт злити? Можна буде підкреслити, що ви довго в одній компанії (це тут поважають). Хоча тоді буде мало інфи в СВ, не знаю навіть Але все реально дуже добре виглядає. Якщо ринку не заходять такі кандидати, то я хз що далі буде….
-
Так. Точніше, це був український офіс Mail.Ru (а потім - стартап з її капіталом), яка поступово поглинала VK, і в 2021 перейменувалася в VK Company. > Может их это отпугивает Можливо, але тут без варіантів, не придумувати ж якусь неіснуючу компанію.
-
Це ти ВК міні аппс займався якимось?