Друзі, привіт!
Як зараз в Канаді ситуація з роботкою для PHP (переважно бекенд, але в фуллстек теж можу, 6-7 років досвіду, тільки середня освіта)? Може є хтось, хто останнім часом проходив шлях від пошуків до оффера і може поділитись досвідом?
Слідкую за чатом в рідонлі близько року, постійно користуюсь пошуком по цікавим мені темам, бачив тут кілька кейсів коли хтось знаходив роботу або постив вакансії, але дуже поодинокі.
Я останні кілька років в Східній Європі, сумарний дохід після податків в районі $5-6k usd, CUAET і WP на руках, думаю про те щоб поїхати в Калгарі (вже на етапі планування та квитків), далі працювати ремоут на теперішні проекти і шукати щось ремоут/гібрид по місцю. Має шанси на життя такий сценарій?
Якщо я правильно розумію, то прийдеться працювати ремоут далі на польський b2b поки не знайду прямий контракт в Канаді, бо теми з "фопами" чи самозанятістю не дуже вдалось відкопати поки інвестігейтив питання. Не розумію тільки, які ризики такого формату роботи, бо насправді інших варіантів (до моменту, поки знайду щось нове в Канаді, а він хз коли настане і чи настане) поки не бачу, хіба кидати все і йти на неайтішну роботу поки шукатиму щось під свій стек.