(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В третей раз за день
-
жопа начнётся ровно в тот момент, когда семья иммигрантов не сможет позволить себе адекватное жилье и жизнь, работая при этом в тим хортонс. ----- Так уже: www.niagarafallsreview.ca/business/toronto-s-rent-crisis-minimum-wage-would-have-to-hit-40-an-hour-for-workers/article_96c2f013-cd11-5526-a977-42aaedc0e054.html?li_source=LI&li_medium=canada
-
Звичайно є. На курсах маркетингу в місцевому коледжі про це розповідали. Більше стосувалося як, де і що саме казати кожному гендерну. До прикладу, ютубом користуються більше чоловіки, пінтерестом жінки. Жінки роблять більш обдуману покупки, в той час як чоловіки це роблять бистріше.
-
Друзі, привіт! Як зараз в Канаді ситуація з роботкою для PHP (переважно бекенд, але в фуллстек теж можу, 6-7 років досвіду, тільки середня освіта)? Може є хтось, хто останнім часом проходив шлях від пошуків до оффера і може поділитись досвідом? Слідкую за чатом в рідонлі близько року, постійно користуюсь пошуком по цікавим мені темам, бачив тут кілька кейсів коли хтось знаходив роботу або постив вакансії, але дуже поодинокі. Я останні кілька років в Східній Європі, сумарний дохід після податків в районі $5-6k usd, CUAET і WP на руках, думаю про те щоб поїхати в Калгарі (вже на етапі планування та квитків), далі працювати ремоут на теперішні проекти і шукати щось ремоут/гібрид по місцю. Має шанси на життя такий сценарій? Якщо я правильно розумію, то прийдеться працювати ремоут далі на польський b2b поки не знайду прямий контракт в Канаді, бо теми з "фопами" чи самозанятістю не дуже вдалось відкопати поки інвестігейтив питання. Не розумію тільки, які ризики такого формату роботи, бо насправді інших варіантів (до моменту, поки знайду щось нове в Канаді, а він хз коли настане і чи настане) поки не бачу, хіба кидати все і йти на неайтішну роботу поки шукатиму щось під свій стек.
-
maps.app.goo.gl/oJFgHs4qxTanJ3tT6?g_st=ic глянь это
-
@kkmalyi
-
Упс. Це я переплутав людину яка шарить в php
-
💼 Шукаємо Strong Senior FE dev(Angular) з хорошою мовою. Якщо тут є такі в пошуках пишіть в пп. #вакансія
-
💼 Шукаємо Strong Senior FE dev(Angular) з хорошою мовою. Якщо тут є такі в пошуках пишіть в пп. #вакансія
-
Робота для php є, і немало, як иені здається. На руки отримати більше за 6к юсд після податків буде проблематично, реальна зп сіньйора буде 120-140 за рідкими вийнятками, що приблизно вийде шось біля 8к кад