(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не буду нічого радити, це особиста справа. Але звісно краще спершу знайти роботі, потім переїжджати. Мені це вдалося, чому вам не вдасться? Головне, буде впевнені, що у вас 100% є якийсь заробіток. Якщо ви будете продовжувати працювати на Україну чи Польщу, та отримувати кошти на відповідні рахунки. Канадська податкова про це знати не буде, якщо ви самі не покажите. Але врахуйте різницю в часі, в моєму випадку це було досить важливо. Яка у вас мета не зрозуміло, якщо це вас до неї наблизить, то дійте. Якщо ви хочете поїхати з якихось не певних причин, раджу все зважити ще раз.
-
Я не знаю, шо там у наших фронтів, але в мене є один мід пхп, який 115 має. Стронг мід правда
-
Она зайнята, срется в юс чатике
-
погоди канада по ЕЕ завозит в основном скиловых чуваков, с вышкой, языком и тд я сомневаюсь что такой чувак с прицелом на хортонс едет
-
Ну Смуточок, що й казати
-
А є інфа скільки нового житла добудували за цей час?
-
У меня таксист с 2мя вышками, работает на 3 работах, такси, доставка и стройка)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/annual-report-parliament-immigration-2022.html
-
Over 191,000 work and study permit holders transitioned from temporary to permanent resident status. We welcomed over 415,000 temporary work permit holders and over 445,000 study permit holders.