Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    да, признаю что это сугубо личное "искажение" действительности
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yev
    wrote on last edited by
    Это монреаль 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
    wrote on last edited by
    Notre Dame Ouest?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    И все же, не мьютнутся и возить чела подвешенного на крючках... это несколько разная степень. Это так же, если бы на центральной площади провели казнь или отряд самобичующихся верующих прошел через центральные улицы. Это все было, и начинает казаться что где-то в прошлом... но нет.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    Хз, не впевнений, що я достатньо довго був в англомовному середовищі, але частіше чув сорі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wrote on last edited by
    Я, майже зробив помилку, коли начитався українців, які писали, що в Монреалі без Фр ніяк. Потім зайшов на реддіт, прочитав абсолютно інші відгуки, приїхали сюди - за рік нуль проблем, навіть коли я своєю карявою французькою хочу купити морозиво, зразу на англійську переходять, фіг тут Фр попрактикуєш.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1027899529T Offline
    t1027899529T Offline
    Daniel 🇺🇦🍁🇨🇦
    wrote on last edited by
    Слух, ну тут рандомів вистачає повсюди. Я якось тусив з чорними братами, їх не пустили в заклад, бо дрес-код, так вони ходили орали на всю вулицю про вайт павер) Це було крінжово, бо я білий, іду попереду, а позаду мене корєша кричать за вайт павер і білу расу) Велком ту Галіфакс, ей
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Та ясно шо індивідуально. Я ж теж назвав но три випадки. Ну і інтеграція дитини, її плач, шо нема друзів, і т. д.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    Точно так. Спеціальні заповідники для імігрантів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t222289702T Offline
    t222289702T Offline
    Kostiantyn Dziuba
    wrote on last edited by
    о, я здається знаю цей місцяк
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    По перше їх везе пікап а не вони женуть якихось віслюків чи коней. По друге вони в чужій країні роблять свої обряди і їх ніхто за це не пиздить По третє ти сидиш за компом і знаєш яка шиза відбувається десь далеко в селі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    Ось доречі він. Стоїть зазвичай коло Доларами в Rosement.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    Це все дуже індивідуально. Я зустрів в Монреалі довбойоба, котрий спеціально стояв коло магазу та провокував всіх на розмову, типу прикидався дуже вічливим та добрим, але якщо відповіси йому на англійській, то посиплеться таке...мене від назвав білим англомовним расистом на послав нах тільки за hello ))) Але ось моїх друзі тут живуть 4 роки і такого ніколи не бачили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    Ось ця maps.app.goo.gl/sthuPL6bPKZ9sNJJ9
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    О, їсти руками це фішка. Там щось з релігією повязане. Треба їсти строго правою рукою. І вони так роблять досі. Я був у відрядженні в ІТ конторі в хайдарабаді. І от ти такий сидиш знач на нараді з начебто серйозними дядьками. А потім ви всі виходите в столовку і вони там жруть руками
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A M
    wrote on last edited by
    В мене в депаньорі на вулиці працює два китайця, один не знає англійської в загалі, один говорить нею так, що французською більш зрозуміло. ))) Я якось зайшов купити чупа-чупси дітям. Чи то вони з села чи спеціально, але ні один ні інший "не знали", що таке чупа чупс та лоллі поп, я вже намагався щось там розказати про лизання та смоктання, але зрозумів, що марно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t665864174T Offline
    t665864174T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Якось прийшов на вечірку до колеги де були різні народи південної Азії. Всі були якимись вченими з Йорк юніверсіті, інтелігентні люди… а їдять руками, плюють на газон, відригують…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    доречі здається це було в якомусь старому голівудському фільмі. Там чувак був упоротий і себе підвішував за шкіру на крючки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wrote on last edited by
    Значить інша доларама, в нас на нотр дамі теж часто маргінали біля долларами тусять
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Друзі, знайомтеся Це Антон Мій однокласник, товариш та майже рідний брат по життю Тоха останні роки жив в Польші. Переїхав жити у Вроцлав. Мав солідну роботу, будував плани. Оформив документи, які дозволяли йому жити і працювати в Польші все життя. 24 лютого 2022 все змінилося На початку березня, коли в мене на один день з'явився зв'язок я подзвонив йому і почув: - Саня, я в Києві. - Чому? - Шо за питання чому? не розумію.. - Дійсно, тупе питання задав. Хлопець кинув все своє сите життя закордоном. Хоча міг би бути максимально корисним і там: - відкривати свої фонди - допомогати переселенцям - переганяти машини, гуманітарку до кордону і тд. Але він обрав шлях повернутися додому та взяти в руки зброю. Уявляю з яким подивом на нього дивилися люди на польскому кордоні на початку березня 22 року Зараз Антон на бойовому завданні на Херсонському напрямку. І його батальйону терміново потрібен бус. Дякуючі Andriy Sydorchuk ми знайшли машинку. В ідеальному стані, по ТТХ - саме те що просили хлопці. Дешевше ніж знайти аналог такої машини в Європі. Ціна 200к грн (170к - вартість авто. 30к - пальне, покраска, ТО) У розрізі сучасних зборів сума невелика. В розрізі зборів що я організовував - космічна. Але я вірю в наше суспільство. Тих хто вдома і тих хто виїхав Я вірю що ми можемо закрити цей збір за 2 дні. Бо більше у хлопців немає часу очікувати. Підтримайте цей допис інформаційно або донатом. Тільки залучивши кожного, ми зможемо досягти мети. ⭕️Реквізити:⭕️ Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6FVmRrhBwH Номер банки 5375411207962858 Paypal/Payoneer [email protected] також є кріпта, кому зручно. пишіть в приватні, дам реквізити СЛАВА УКРАЇНІ! 🇺🇦 P.S. Антон ще обіцяв ексклюзивних відосиків з їх роботою. тому підписуйтесь, ставте лайк)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags