(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Да, пессимистично в большинстве своём
-
Почитав коментарі, що ж. Хєрово це все, я розумію, в більшості то мамкіни експерти, але настрій такий собі.
-
За часів ковіду не було повномасштабної. Ну чуваки такі, ну 2-3 роки, в кращому випадку, а там далі як піде. Я звісно не військовий експерт, але за цей час залишки нашої економіки, енергетики, СГ і тд вдолблють в палеоліт.
-
От як раз це може бути ще гірше. Приклад - Югославія. По перше розпалася, а по друге до сих пір частково відновлюється після війни. (Типу та ж ЧГ, Хорватія, БГ) У нас не Японія чи Німеччина, де люди будуть землю гризти, але відновлювати країну, навіть з 10тком планів Маршалу. Спиздять, зʼїбуться і всьо
-
причому корупція до Failed state?
-
чому?
-
Всьо короч, непопулярное мнение, но пизда. Лет на 50. Камбоджу вон до сих пор разминируют, а там уже лет 40 прошло после войны
-
Та я не про простых смертных) Но в целом да, скок выехало? 8 лямов, из них процентов 70 женщины и дети. Вот к ним будут возвращаться мужья, ну это допустим лям-два? Почему то все рисуют себе радостные картинки, вот победим, а на след день Киев превратится в Дубаи, а Одесса станет Мальдивами.