(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую!
-
Вчіть зразу пайтон і бібліотеки для автоматизації і зразу автоматизуйте якісь сайти, водночас можна боти писати на пайтоні і вже з пет проектами йти на співбесіди, на співбесідах можете пройти навіть на мідлів тому що бігО або алгоритми знати не треба просто синтаксис і як шо працює
-
Бачу вихід лише закінчити місцевий коледж! Але точно можу сказати ІТ в Канаді заробляють так само як робітники! Це не така різниця як в Україні! Моя дружина скоро почне вити на луну, бо те що ми могли собі дозволити у Європі на ЗП, і тут дуууууууже велика різниця.
-
Не весело 😕
-
Я Джун QA уже в Торонто місяць, роботи нема, на Джун позицію не встряти, на інтершипи не беруть бо на інтернів зразу з коледжів і універів хайрять. Щоб не голодувати пішов працювати на інші роботи. Дружина Автоматизатор знайшла роботу за 3 місяці. Гадаю що якщо Qa з малим досвідом знайде роботу то то на рівні побачити єдинорога!
-
Я й в Україні манікюр в салонах не робила) Не всім це потрібно. Піклуватися про себе, imho, це працювати над тим, щоб бути морально стабільним і задоволеним своїм життям, і не залежати від оцінки оточуючих. Коли на душі спокійно і з головою все ок, то й тіло буде здорове.