(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я на початку грудня відправляв паспорт у Варшаву на вклейку зараз на стадії очікування коли візовий відправить паспорт своїм кур'єром Відправляв polska poczta до них, використовув інструкцію приведно вище також
-
Все робив по інструкції з цього відео і все вийшло успішно, в суммі заняло 27 днів www.youtube.com/watch?v=k-8TmxgnAHk&t=1s&ab_channel=LilyBoiko%7CCanadaforUA
-
Почалось з людини яка тренується до співбесіди з hr, наврядче це сеньор+ :)
-
Так лідершіп це круто, але компанія яка шукає лідершіп буде шукати тім ліда а не джуна
-
Це коли тобі 20 то ти йдеш джуном і плануєш бути тім лідом у 25, а коли тобі 40 то трошки по іншому дивишся на речі з досвідом
-
Чому? Немає нічого поганого в тому щоб просто бути сінйором більшість людей так і працює
-
На галерах якраз навпаки якщо взяти умовний епам то там навпаки зацікавлені з тебе зробити манагера бо людей багато, проектів багато, а людей які будуть добре менеджити і які цього хочуть не дуже. Короче тут треба від компанії дивитись, тому відповідь я зараз сінйором іду потім хочу лідом, потім менеджером а потім СЕО, не завжди правильна
-
Так, я відправляв на вклейку у Варшаву, назад там їхня доставка яку ти оплачуєш
-
Это называется галера и тут так не принято. В соседней ветке уже обсуждали, что амбиции здесь ценят больше, чем желание просто педалить. Ты будешь выглядеть более сеньорным сеньором, если выразишь желание продвигаться по карьерной лестнице. Хоть возможно на самом деле это и не так. Тут лидершип это хорошая прибавка к зп, а не просто значок что ты дурачок, как это работало у нас.
-
Якщо тебе беруть в компанію умовним сінйором то компанії треба щоб ти працював на своєму місці а не займався кар’єрою і думав як тобі зайняти місце Ліда або менеджера, а у випадку невдачі звалив кудись на інше місце
-
то як з дизайном, дуже багато реклами, наче низький поріг входу і дуже розумним не треба бути