(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
він дуже довго тримався, читав, агрівся, але мовчав. Але як дронами по його Москві втащили, то консерва не витримала та всрилася ))
-
Це кста не схоже на дрони
-
Ох я від цього прихуїв у британії. Спаму поштового кілограми, кожен день шось кидають, і не тільки спам, кожну дрібницю поштою надсилають. Продукти харчування запаковані в пластик на якому пишуть процент скільки переробити можна. Кожень тиждень в нас величезний пакет відходів таких. Переїхали у польщу і не стало стільки відходів
-
Ну, звісно я не військовий експерт, але мінімум тому що балки вигнуті назовні, плюс вікна вище. Може він прям туди залетів, і всередині бахнув, але схоже на вибух з середини
-
Ну може, це тільки припущення. Мені все одно, як воно виривається, головне щоб більше)
-
Так, я спочатку про це теж подумав, але скло на нижньому поверсі вцеліло. Може я щось не знаю про вікна, але там як раз усі вібрації і тд повинні були піти вниз і догори.
-
Оппенгеймер получился типичным фильмом Нолана. Куча пересонажей, а ты и через час фильма не всегда понимаешь кто они 🙃
-
Думаю, Тенет був більш цілісним та зрозумілим. Не знаю, може то я слоупок, але і в кінотеатрі мені вважалось що монтажер сидів на жорстких спідах, і потім коли вдома піратку захотів знову передивитися з перекладом - така ж фігня. Говорять тараторять і кадри змінюються через 1-3 секунди