(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вот как раз потому
-
Вот почему сейчас, как раз когда появились все эти странные тендеры на распил
-
Почему нельзя было поменять этот серп и молот после победы или после 2014?
-
Я считаю, что не нужно. После победы самое то. Сейчас нет. - могут раздолбать - и так денег нет - есть вещи поважнее - людей такое бесит
-
В Канаді буде погано. 50% від інкаму таксується. 500к інкам = 250к таксабл. На серпень 2023 в Онтаріо з 250к ти заплатиш 101k (як мінімум). Таким чином ти заплатиш 20% на інкам в 500к.
-
Зеля не успел, пороха на мыло
-
Ну якщо в вікі нема, то і взагалі не існує
-
А Швеція в курсі що ти їм приписав?
-
Микс
-
Порошенко + Зеленский же
-
В вікі тільки на двох мовах є.
-
А кто был президентом?
-
Я тоже не понимаю, почему во время ато многие вещи не были убраны/сняты
-
Ти чомусь порівнюєш тільки федеральні такси в США проти федеральних та провінційних таксів в Канаді. Більш того ти порівнюєш капітал гейн в США з податками на заплату в Канаді. Що дає в результаті хєрню. В Канаді капітал гейн оподатковуються за ставкою margin rate * 50%, тобто максимальна ставка в Онтаріо буде 26%. На канадські стоки та дивіденти ще менше буде.
-
По моему это не серьёзно, но может мы чего то не знаем и сейчас после установки герба в военкоматы снова будут толпы людей...
-
Привіт, а хтось заповнював Declaration of Tax Residence for Individuals - Part XVII and Part XIX of the Income Tax Act? Як що так то чи могли б ви підказати як саме це заповнювати? Потрібний Український інн та Українська домашня адреса ?
-
Какие плюсы? - повышает моральный дух (?) - можно поставить на аву изображение нового щита - метал с серпа и молота пустить на снаряды 😁
-
В чем проблема так сделать если сильно бесит
-
Це де?)
-
Во время прайда вешали же дроном флаг
23 Jan 2023, 01:02
297601/643218
less than a minute ago