(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ось що ми робили - Brenton.ua
-
Ну в мене з партнером в Україні був бізнес з виробництва кави та шоколаду, якщо казати за професію то це мабуть найбільш коректною назвою шоколатьер буде)
-
Українка)))
-
Имхо лучше сразу смотреть в сторону авто Не знаю какая ситуация с рынком мануал куа в Канаде, но даже в Украине найти трейни/джун позицию для них это нелёгкая задача
-
Ноуп, лоджик
-
Епам?)
-
www.instagram.com/reel/CmUqzlrvXo6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
З Торонто ближче летіти в Європу, з Ванкувера у Азію, Клімат різний, і обидва дуже дорогі міста на оренду, а так як на мене одне й те саме.
-
Всім привіт! Схоже настав мій зоряний час вийти з ріндонлі,але зараз в голові трохи каша та можливо хтось може звести все до купи😅 Трохи контексту. Зараз в Польші, активно веслую на українську галеру у якої є представництво в Канаді й мене планують релокейтнути. Є (два стула) дві опції Ванкувер та Торонто. В принципі я готовий провеслувати рік, щоб швидше отримати пр, навіть якщо це буде сурвайвал джоб чи значно нижче ринку щоб хоч трохи нівелювати стрес, від якого і так схильний до облисіння, посипався як чорт 😅 Чи може хтось виділити основні плюси мінуси цих міст, можливо еміграційних програм, природу, вартості життя та житла і тд. Все що прийде на думку. Буду дуже вдячний. ☺️
-
Це не зовсім правильна відповідь та як ти по суті кажеш інтервьюеру чи то тім ліду чи то пму що ти претендуєш на його позицію :)
-
Хороший рейтинг, все понятно 👍
-
А ось я побудував спуск з снігу поки 3 дні підряд поколінь снігу з драйвею прибирав