(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
то це супер. значить в мене застаріла інформація
-
так, з укр акаунту на новий канадський, створюється тікет і вони вручну роблять трансфер
-
саме IBKR між країнами?
-
Я походу теж з ним якось їздив) Дивні відчуття були
-
Мне вот у примеру ну не интересно заходить на сайты новостей и читать. Проще погуглить что меня интересует и если зацепило то тогда идти читать. Как я понял, но может я ошибаюсь. Что гугл больше по топикам не будет результаты на сайтах новостей выдавать. И это очень неудобно
-
З Гуглом все те саме
-
Ну не так. Точнее так но и не только. Мне от Гугла пришло такое же письмо, что новостей больше не будет.
-
Тайра шукає допомоги від людей які фізично в Ванкувері www.facebook.com/633101165/posts/pfbid034pnDJHUi1efiqrdAQz7S6GAMpBy2ADqck8weD3N7mW5Usm3HwBGSuWrv8RxB7rXil/
-
А теперь не будет получается.
-
Также иногда в Ютуб есть брекин ньюз. Что тоже я считаю удобным
-
Гугл не захотів ділитися грошима
-
Рашка = ракова пухлина
-
www.reddit.com/r/worldnews/comments/15ekqnr/niger_has_suspended_the_export_of_gold_and/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_content=1&utm_term=1
-
Гайз, може хтось порадити, особливо хто має справу з сесуріту. Я зараз проходжу підготовку до cissp and ccsp. Вони мають якийсь сенс в Канаді/ЮС? Є CEH, але він скоро заекспайриться, тому хочу щось оновити собі в сесуріту просторі. Може ще на всяк здати OSCP та CompTia? Бо хочу повністю піти в секопс, заловбався я девопсити. Дякую!
-
Так, після CISSP почали писати на лінкедині, меньше ігнорили HR, виросла ЗП в декілька разів. Якщо всеж в offensive то треба всеж профільні, все інше буде як приємний бонус
-
Всем привет! Кто-то может посоветовать иммиграционного консультанта?
-
CCSP добре, але звісно CISSP краще, якщо є можливість/знання його здати. Зазвичай набагато простіше подаватися з ним на сініор+ позиції.
-
Гайз, питання. Після отримання ПР і подачі на громадянство через деякий час, якщо ПР отриманий в НС, а подача на громадянство буде наприклад в Квебеку, то будуть трабли якійсь? Чи краще податися десь в іншій провінції? Чи всім пофіг?
-
Я так понял от этих комптиа толку не осаба и это трата времени
-
Пофіг
23 Jan 2023, 01:02
298840/644625
14 minutes ago