(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всім привіт) чи є хтось хто за останній місяць подавався на ю4ю?) там форму змінили, є пара нубських питань, може є в когось досвід з пилу з жару
-
Мешканець Львова викрав позашляховик Lexus, щоб віддати його на потреби ЗСУ. Горщик меду цьому патріоту! 🤗
-
взагалі продавати онлайн дорожче ніж офлайн - це справді дивно
-
Ну, слушай, этот топик вроде в том числе про рациональное использование финансов. Для меня платить +25% выглядит вообще не рационально. Решил поделиться. Может кто-то как я наивно думает что « may be available at lower price » это, ну, на 3-5-10% больше. Но по факту это вот иногда 25%. Выводы пускай каждый делает сам.
-
Я лолив з них. Питався довідатися навіщо мені сателіт «радіо» якщо в мене є музика зі спотіфай де я слухаю що я хочу. Почали впарювати мені що в них і на телефон є аплікушка, але я зауважив що то вже буде не «радіо» в машині. Сказав більше щоб не дзвонили зі своїми старовинними технологіями.
-
Тому що чисто онлайн магазини позиціонують себе як дешевші та зручніші. Це зрозуміло – накладних витрат менше. Доставка звичайно коштує грошей, але вона або йде окремим пунктом або безкоштовно за певної суми покупки. І так у всіх країнах. У онлайн/оффлайн магазинах ціна часто однакова. Крім костко я не знаю магазин де онлайн було б дорожче ніж офлайн.
-
Так. Замість магазину можливо тримати склад, можливо у дешевшому місці. Так, звісно за доставку завжди хтось плате. Але зазвичай вона може покритися із прибудку продавця і він робить її безкоштовную для кліента за певних умов. що айтішник сапортить? і чому у всіх інших це не визиває підвищення ціни?
-
зрозуміло
-
История про "3 смелых судна, прорвавших блокаду" мне показалась странной, потому что эти суда (как и другие) шли в дунайские порты, которые не были ни под какой блокадой. Зерновое соглашение касалось Одессы, отгрузка зерна в прошлом году и сейчас прерывалась для черноморских портов, а дунайские как работали, так и работают. Путь к ним проходит не через украинские воды. Если не ошибаюсь, весной оборот зерна через дунайские порты был большим, чем через Одессу. Поэтому я ничего про храбрые суда не писал и дождался статьи в подтверждение своих предположений. Вот тут подробнее - Чи був насправді «прорив морської блокади» у Чорному морі, або Як ЗМІ повелися на одне повідомлення з Твіттеру.