(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ку! у кого є рекомендації по механікам-сто у Ванкувері (трісіті і поряд ок) треба трошки попрацювати з honda pilot 2009, офіціали наче й ок, але хотілося б поспілкуватись і розуміти ті чи інші нюанси по машині
-
А у Канаді відпустка оплачується? Як вважаються дні, лише робочі дні? Тобто якщо у мене 10 днів відпустки, то це за фактом 2 тижні?
-
у мене на роботі лише робочі, тобто 10 днів = 2 тижні. оплачується, але не так як в Україні. гроші за відпустку розмазані по всьому року, тому коли піду у відпустку - отримаю зп тільки за робочі дні. але гроші за відпустку як би виплачені протягом року будуть, тобто умовно кажучи якщо ви сторгувались за 100к на рік - 100к на рік і буде, просто в якийсь місяць менше грошей
-
Да, ВС
-
ну і так, після 30 (робочих) днів відпустки в Німеччині це звісно пічаль
-
це так усюди чи це особливість пейролу в конкретній компанії?
-
Привет всем! Подскажите пожалуйста по ситуации. Собираюсь делать сайтик-портфолио для одного канадского приятеля, и в будущем буду показывать как свою работу в портфолио. У него запатентовано имя компании. Нужно ли юридически как-то оформлять то, что я имею право выдавать эту работу за свою в будущем? И можно ли будет код держать в своем репозитории?
-
Но, я думаю ещё по другим провинциям тоже