(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я к стати делал тут недавно, мгновенно получил, а жена почти 2 недели ждала)
-
Співчуваю щодо житла та другого разу. Розумію як це важко, хоча мені здається що другий раз був трохи простіший. Я роботу шукаю 5 місяців, знайшов айтішну тіпу сурвайвал джоб і все. В п'ятницю на джинні відкрив собі профайл, вчора вже пройшов співбесіду з релокацією до Польщі... Це якийст прикол. При чому з/п брутто в Польщі навіть трошки вища виходить (без урахування бонусів та стоків, які мені зараз не запропонували навіть). Я особисто ще пошукаю місць-два, якщо все буде так сумненько, то точно буду рухатись куди завгодно 🤷♂️ Сподіваюсь вам пощастить трохи більше ніж мені. 10к чистими я взагалі не знаю хто тут отримує в айті
-
Рідко пишу тут, але знову не можу пройти повз! Тупо не можу знайти роботу вже 2 міс. В мене 4 роки досвіду в американських контрах (напряму працювала), від канадських контор або відповіді взагалі немає, але сорі, ми вирішили не рухатись далі з вашою кандидатурою. Пригнічують витрати. Типу сходити в супермаркет взяти курочку, овочі, декілька фруктів, печеньку і вже 50 долл. Хоча в штатах коли була це коштувало ну максимум до 30 баксів (не буду куривити душею, то було років 6 тому), якість продуктів була вище. Але більш за все мене пригнічують люди. На вулиці мінімум нормальних людей, в основному психі, які оруть щось, чухаються, матюкаються і тд. Людям пофіг як вони виглядають і це про охайність, чисте волосся, чисті нігті, взуття, вони ніби не знають про це. Більшість канадців, яких я бачу, виглядають поганенько (порівняти банківського робітника в Канаді та гарну дівчину працюючу в пубмі, приваті і тд). До речі, бомжі мене менш лякають, ніж хворі… в мене враження, що тут психіатрії взагалі немає. Я людина не ляклива, в мене це вже друга війна, 2 хати розїбашило ракетами, була в окупації, але ці психи мене більш лякають ніж війна. Раніше дуже хотіла в Канаду більш заради документів, але переоцінюючи життя, думаю, нащо витрачати 3-5 років заради паспорта, типу нащо себе мучити. Можливо норм робота змінить ставлення, бо гарно живе той, в кого вона є и приносить гарні кошти. Але чи умовні комфортні 10к перекриють щоденну небезпеку, відсутність культури поведінки, бо суспільство прямо впливає на нас самих…
-
Доброго вечора, ком'юніті💛💙 Шукаю віддалену роботу в Онтаріо. Маю великий досвід розробки сайтів( загалом в IT 10 років + магістратура за спеціальністю Прикладна математика), спочатку займалася Back-End( розробляла сайти на Bitrix), потім перейшла на Front-End (перша причина - розробник Bitrix, а основна - люблю цікаві і творчі задачі, а у фронті їх, як на мене, значно більше). Також маю досвід роботи Full Stack в karabas.com. Спеціалізуюсь на створенні верстки нестандартних дизайнів з різноманітними ефектами та анімаціями, але, нажаль, не доводилося ще працювати з framework. Ось кілька прикладів розробленої верстки: basiccollection.com/ , українська версія сайту компанії Chevrolet chevrolet-auto.com.ua/ www.linkedin.com/in/foulenka/ За пів року в Канаді підтягнула англійську по CLB з 5 до 7. Як гадаєте, чи можливо вже знайти роботу чи варто все ж хоча б базово спочатку вивчити React? Буду дуже вдячна порадам
-
Коли в моїх студентів на айті курсах були такі проблеми, мені вдалося їх вирішити тим, що вони кожний записували інтерв'ю на камеру та ділілися в спільному чатику. Тоді всі побачили як вони виглядають в очах інтерв'юєра, трошки піднатаскалися в питаннях, запам'ятали структуру інтерв'ю і більшість таки знайшла роботу. Звісно це був 2017 рік ще до такого великого напливу джунів, але ж спрацювало. Можливо теж допоможе
-
По 'отбыл' имеется ввиду любое несение ответственности - штраф, тюрьма, исп работы, етс А в целом, знаю, что суд сейчас очень долго длится, некоторые люди ещё в январе подавали в суд, до сих пор не было заседания Беда короче
-
Насколько я помню, то в Канаде через 10 лет после того как 'отбыл наказание' пофиг на все судимости, но зависит от статьи, у некоторых нету срока давности Надо бы погуглить про твой конкретный случай, возможно легче просто забить Это так, мысли в слух, fyi
-
Хонда не хюндай, в них хоча питання років не стоїть
-
Надеюсь в Гааге сможет)
-
надеюсь не сможет сидеть