(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Про додаткову частину пишуть в книгах для підготовки до тесту.
-
та взагалі ті роки нічого не значать. можна на галері просидіти 7 років і знати як формошльопити та токсісіті розводити на робочому місці. А можна у стартапі за пару рочків набагато більше дізнатися. Роки то фуфло.
-
Ага , але от з ким не говорила то у всіх були просто додаткові запитання - наприклад замість 6 запитань - 8 ( так як і пише на скріні який ви скинули - additional unscored items) а тут повністю ще однин розділ
-
My cock size is 27cm 🤩
-
🏳️🌈 I am 9% gay!
-
Можна, можна, але вірогідність того, що ті хто мали більше часу, вміють більше - вища.
-
Йой! Max, знаєш, ти русофоб на 79% (але це тільки сьогодні)
-
My cock size is 12cm 😐
-
ти ще бота із мемесів серйозно сприйми)
-
ну ми ж заради помірятись) а так усі знають шо то фуфєл
-
we are all so immature
-
Опа! Daniel, ти русофоб на 71% (все ще недостатньо)
-
My cock size is 19cm 😏
-
Йой! Ві, твоя русофобія дорівнює 12% (все ще недостатньо).
-
Я сейчас подался уже с провинциальной номинацией на федеральный этап (пэйпер), но так же создал профиль в ЕЕ. Вроде консультант говорил, что не должно быть одновременно 2 подачи на федеральный этап. То есть я пока 1.5 года(если повезет) буду ждать пэйпер ПР вроде могу сидеть в ЕЕ и надеяться на чудо. Хотя вот мне любопытен такой момент, у меня номинация от OINP, а если мне какойто tech draw от того же Онтарио прилетит в ЕЕ, черт знает как его разруливать.
-
на сторінці в стімі Baldur's Gate 3 зникла плашка про early access, скачав на мак, запустим, в лончері пише
-
Ну вот до момента пока ты не сабмитнул(а) ита и пока пнп не прошло на фед этап все ок должно быть А вот дальше - да, надо думать
-
Пейпер замораживала руками
-
My cock size is 20cm 🥳
-
Nikola, твоя русофобія дорівнює 86% (ти можеш краще, спробуй завтра)
23 Jan 2023, 01:02
300677/635720
about an hour ago