(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я как раз для того и разделил, чтобы была возможность это показать. Плюс если слепить будет как будто я был только sr., а я хотел бы тут подаваться на мидла.
-
Не в курсі, я студент
-
*замовила на амазоні один camper chair і дивиться на всіх великими очима* краще б я отого всього про кемпери і грилі не читала🤣
-
на минулій фірмі було 2к за сіньйора здається
-
А cooler box? А спальники? А airbeds? А ліхтарики, газова плитка, розкладний стіл та ота хрінь на колесах шоб все це возить? 😃
-
Адекватний колега як мінімум
-
Это да
-
Тут хз. Роботодавець має підтвердити що він нікого з місцевих не знайшов і тому просить лміа
-
Токсик
-
Огурцам, которые были только в Китчинере не отвечать
-
В квебеке одна улица?
-
Французам хеллоу Подскажите, буду по-пути в Квебеке, какие улицы посмотреть в центре? Куда сходить что бы «ахнуть» от того, насколько все архитектурно-европейское? Желательно что бы можно было пешком дойти если гулять по-центру
-
Тим більше зараз, коли тих айтішників за 5 копійок пучок
-
Не всі роботодавці згоджуються заповнити форму для оінп, для лміа це або має бути на поток поставлено в контори або ти дійсно mvp
-
В мене є чат з лікарями, в якому ми придумуємо приколи для інтернів, щоб їх помучити, то ціле мистецтво 😇😇😇
-
Еще видео новороссийского морского боя
-
Походу наші дрони вже туди допливають
-
Yeeeep www.amazon.ca/dp/B0BF7GDSP7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
-
А намет такий щоб стояти і діти пригали?
-
stanfordhealthcare.org/medical-conditions/eyes-and-vision/chalazion-stye/treatments.html
23 Jan 2023, 01:02
301021/641994
4 minutes ago