(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
«Галя, отмена» Потер, чтобы не напрягать окружающих, сорян)
-
Не то что те кто раньше выехал
-
👀 Хіба якось чоловік може отримати пр, знаходячись в Україні, він же не резидент і ніколи ним не був. Я так розуміла, що якщо я подаюсь з Канади, то він нічого не отримує
-
Щоб виїхати треба саме картка?
-
Мова мабуть про оце www.instagram.com/reel/Cuj-H7Sg88-/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D
-
Так
-
Из Украины?
-
Да, но сам статус не получит пока не заедет в страну
-
Так, в Канаді іміграція сімейна
-
А если муж все ещё в Украине, правильно я понимаю, что я могу все равно податься за нас двоих и ему тоже дают пр?
-
Это если без всех нюансов
-
Нужна отметка от пмж (надо гуглить детали) Эту отметку делают в укр паспорте в консульстве / посольстве Но по факту ещё нужно справки то ли из военкомата то ли ещё откуда-то То есть, если человек в Канаде, ему нужно в Украину, получить доки, вернуться в посольство и показать доки Но есть нюанс, тебя уже не выпустят А по теме выше - раньше - да, выпускали (если повезёт) даже когда не было отметки, ибо могли забить Сейчас сильно ужесточили Если человек в Украине - 99% что не пыпустят, ибо статуса пр ещё нету (даже если апрувнули)
-
Одержує запит на медицину, максимально тягне з нею. Здає медицину, черкз 10 міс подає запит на дозвіл відстрочки вїзду, знову проходить медицину. Якось так імміграційний пояснила
-
С паспортом другой страны также не выпускают
-
Более того не выпускают даже с печатью про ПМЖ чем мотивировали я не спросил
-
Но с печатью или паспортом проще и дешевле решается
-
Є дві відкриті вакансії в www.shopmonkey.io/careers Nodejs, React, Go(не обов'язково). Компанія в US, повний ремоут з офсайтами раз на квартал (в різних містах US, бажано не пропускати). Розглядають також кандидатів в Канаді (тільки по рефералу), бажано західне узбережжя. Роботи багато, треба перформити, періодично звільняють за низький перформанс, процеси поки що не ідеальні. Можливі лейофи. Задачі і продукт цікаві, є куди рости. Зарплата 120к-170к (CAD), оформлення в Канаді через deel. #вакансія Сіньйори-помідори хто бажає на це підписатись пишіть www.linkedin.com/in/yevheniinesterov можу додати кілька CV в реферальну систему.
-
Якщо комусь цікаво то ванхак теж платить за реферал: vanhack.com/referral