(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Зараз куаєт мають подекуди більше плюшок ніж, ПР 😅 Але три роки сплинуть швидко, а іміграціні програми можуть змінюватись. Також враховуйте катаклізми. Ковід, наприклад, майже повністю зупинила іміграцію аутлендерів на довгий час. Тож затягувати точно не треба. Використовуйте усі засоби щоб отримати ПР якомого швидше. А потім ще 3 роки і буде можливість подаватись на громодянство ☺️
-
ой, це дуже сильно депендс. Я зараз живу в Монреалі, і тиждень тому був у друзів в Ванкувері, ми приблизно в один час шукали житло і обговорювали ціни. І так, різниця на житло є, але це залежить від типу житла. По моїм оцінкам норм кондо в Ванкувері буде 2500, норм кондо в Монреалі 1500 (це прям дуже приблизно), так, різниця десь в 1000, але такої різниці на житлі яке коштує 650 доларів вже не буде. А те що він міг зарентити житло багато років тому, знову таки, ломає порівняння, потрібно тоді порівнювати з новим рентом
-
Не факт, що різні. Напевно чувак просто в Монреалі зняв житло ще багато років тому, тому і ціна була така низька. В будь якому випадку, різниця в ренті на аналогічні квартири +1000-1200 дол.
-
Впевнений. Як мінімум контракторство. Я не цікавився усіма плюшками, до пр мені ще далеко 😁 з того що лише тут згадували - покупка нерухомості, дитсадки для дітей (компенсація).
-
ем, ну якби рент у Ванкувері за 2200 і рент у Монреалі за 650 це два абсолютно різних житла, тому порівняння так собі додай до ренту ще стільки ж, і цифри будуть однакові
-
Ти впевнений що для айті саме вибір роботи буде більший з пр? Стосовно плюшок які саме якщо не секрет?
-
Швидше отримаєш ПР - маєш більший вибір роботи, різних плюшок і т.д. Я не кажу, що треба прикладати надзусилля, щоб швидше отримати пр, але коли зібрати референси не вимагають зусиль взагалі, не бачу змісту не користатися цим.
-
Шось дуже не вистачає тут чогось типу міст експрес, який везе тобі товар з Європи, ти сплачуєш в аппці, кур'єр це бачить і мовчки віддає тобі пакунок. Тут fedex дуже любить door tags клеїти на поштову скриньку, тільки тому, що їм впадлу піднятись на поверх, і потім ти йдеш в pick up point. І це всім норм.
-
для подачи на PR их можно использовать как подтверждение опыта
-
Що це змінить?
-
Доречі думаємо чи брати акти і договори фопівські які були з компаніями чи ні, так виявляється варто взяти?
-
а ну понятно, на американской пропаганде