(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не дивилася ще, тому судити не можу😀🤷♀️. Підліткам, які виросли тут в Канаді (14 та 15, хлопець та дівчина), не сподобалося, що з Кенами обійшлися як зі сміттям. Казали, що якщо поінт в тому, щоб показати чоловікам, як то бути дискримінованими, то вони не згодні з такими засобами. Також сказали, що жарти на 90% недолугі, не смішно. Ну і так, ще додали, що маркетинг дещо недоречний, бо багато людей поприводили малечу рочків 8 в рожевому та ті вислуховували про те, чи потрібна Барбі ваджайна😀
-
Всім привіт, скажіть будь ласка чи зустрічали ви кейси коли без досвіду роботи брали на frontend, тут в Канаді, скажемо після курсів? Поділіться своїм досвідом будь ласка. Дякую
-
Думаю мало хто намагався підсунути підставні ціни, коли заклад не був у темі
-
В Одесі, до нас в заклад "questroom" дівчата (дівчина + перекладач) водили таких іноземців. 400 грн наша звичайна ставка, для них 4000. Після "зміни" дівчата поверталися за своею часткою в 3600. В ресторанах так само Багато однокласників (хлопців) працювало в чатах, спілкувалось з іноземцями від імені дівчини. Ті платили 15$/uодину. Коли вони приїзджали, підключалась справжня дівчина і там же іноземеця розводили на більші гроші через підставні меню і т.д.
-
Якщо у вас профільна освіта (десь коло комп’ютерів), яку ви відносно нещодавно закінчили і курси - можна спробувати піти на оплачуваний інтерншіп
-
Дякую за відповідь
-
Шо саме? Я після першого разу відмовився на такі зміни виходити А хлопці в чатах отримували по 5$ за годину роботи + английску прокачували, то просто рай для них був