(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не дивилася ще, тому судити не можу😀🤷♀️. Підліткам, які виросли тут в Канаді (14 та 15, хлопець та дівчина), не сподобалося, що з Кенами обійшлися як зі сміттям. Казали, що якщо поінт в тому, щоб показати чоловікам, як то бути дискримінованими, то вони не згодні з такими засобами. Також сказали, що жарти на 90% недолугі, не смішно. Ну і так, ще додали, що маркетинг дещо недоречний, бо багато людей поприводили малечу рочків 8 в рожевому та ті вислуховували про те, чи потрібна Барбі ваджайна😀
-
Всім привіт, скажіть будь ласка чи зустрічали ви кейси коли без досвіду роботи брали на frontend, тут в Канаді, скажемо після курсів? Поділіться своїм досвідом будь ласка. Дякую
-
Думаю мало хто намагався підсунути підставні ціни, коли заклад не був у темі
-
В Одесі, до нас в заклад "questroom" дівчата (дівчина + перекладач) водили таких іноземців. 400 грн наша звичайна ставка, для них 4000. Після "зміни" дівчата поверталися за своею часткою в 3600. В ресторанах так само Багато однокласників (хлопців) працювало в чатах, спілкувалось з іноземцями від імені дівчини. Ті платили 15$/uодину. Коли вони приїзджали, підключалась справжня дівчина і там же іноземеця розводили на більші гроші через підставні меню і т.д.
-
Якщо у вас профільна освіта (десь коло комп’ютерів), яку ви відносно нещодавно закінчили і курси - можна спробувати піти на оплачуваний інтерншіп
-
Дякую за відповідь
-
Шо саме? Я після першого разу відмовився на такі зміни виходити А хлопці в чатах отримували по 5$ за годину роботи + английску прокачували, то просто рай для них був
-
-
Heroku, якщо хостити монго десь aside. Спробуй ще версел. Але теж хостинг бд на стороні Якщо не треба доменів, великого трафіку та просто тестовий проект, то AWS EC2 t3.micro чи якийсь дешевий тір. Там зможеш усе запустити. Ще є питання як фронтенд запускається. Статичний білд чи npm run dev