(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шкільний автобус дають якщо відстань до шкоди білтше якогось мінімуму, в Калгарі 2.5 км наприклад. Якщо дитина ходить на after school то шкільного автобусу не буде, бо він і туди в назад возить. Ну так в калгарі принаймі
-
Тобто відносно абсолютного мінімуму
-
Так, автобус обслуговує тільки певний район. Якщо живете в іншому районі то однозначно будете самі возити, а в деяких випадках можуть і попросити в школу потмісцю проживання. Але навіть і у вашому районі то автобус не панацея.
-
До речі, біля Монреаля в найкращих районах ціни теж досить дикі. мільйон - два. То я про Вест Айленд, Кандіак, Бушервіль. А дешево - починаючи з середнього класу і якихось нюансів, типу школи не в топі рейтингу і т. д. То з власних спостережень. Тому, тим, хто шукає класики (типу школи з хорошим рейтингом, хороший район і т. д. ) і там приходиться дофіга платити і для них ота фраза "в Квебеці дешевше" не працює
-
а якщо через затримку їх не встигну на рейс іншої компанії в Європу? (air canada)
-
ех, та там таке навіть в одній авіакомпанії не забронюєш, не кажу вже про одне бронювання
-
Якщо два різні бронювання - проблеми індіанців шерифа не цікавлять
-
Ну явно не абсолютного, чи ти про який період часу? На скільки впало саме перед другою фазою війни, я не слідкувала, а після 24.02.22 наслухалася - і що впали ціни спочатку, і що виросли потім. Як я розумію, якщо перед лютим 22го й впали ціни, то не дуже суттєво
-
Я юзаю наступну стратегію: 1. Statement balance має бути майже однаковим кожного місяця, >5%, <30% 2. Після стейтменту, закриваю баланс стейтменту. Equifax плюсує в середньому 2-3 поїсти в місяць, TransUnion не так стабільно, але теж їде в плюс. Але одного разу не встиг оплатити до стейтменту, на виході -15 поінтів в обох бюро.
-
Смешные, можно и другим людям скинуть
-
2г) Сплачувати заборгованість кілька разів на місяць (десь раз у тиждень якщо кредитний ліміт невеликий), але не повністю, а до 10%. Тобто слідкувати, щоб Utilization завжди було 10%. До того ж слідкувати, щоб сума, яка вказана у стейтменті, була погашена до відповідної дати, щоб не платити відсотки банку.