(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Із цікавого, хто ще не бачив, вбийте у рядку пошуку Гугла «barbie»
-
Мені ще сподобався ребрендинг, що зробили у 2013-му році)))(стаття Вікіпедії). А так можна було?🧐😅
-
Это вчерашняя медсестра?
-
keiwan.itch.io/evolution
-
Я её не знаю
-
Нет
-
Нічний ринок у Річмонді
-
там, возможно, другая вилка, не в глаз
-
Не проще уже тогда купить xbox series s?
-
є питання по другому пункті в mortgage… це household income… бо мож я чогось не розумію… @Nikkiaaaa мож вже було анонімне опитування в чаті або тип того на цю тему?
-
Женишься
-
Да, там же есть программа через спонсорство
-
Україна продає рф титанову сировину для виробництва літаків та ракет, – РБК-Україна. З липня минулого року по квітень 2023 року Об'єднана гірничо-хімічна компанія (ОГХК), що належить державі, відправила на експорт 82,2 тисячі тонн руд, що містять титан. За даними, які були отримані від джерел у титановій галузі, значна частина цієї продукції потрапила до сосіянців.
-
ваші ставки, нахрюк чи дарма наговорюють на патріотів?))
-
Національна ідея русскіх - заїбашити свою матрьошку, тільки аби повернути совковий герб.
-
їх боротьба)
-
Ні, це всі у кого досвід є, загальний стрім
-
5️⃣3️⃣0️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни: ситуація станом на ранок 7 серпня ❗ Протягом минулої доби ворог завдав 30 ракетних та 52 авіаційних удари, здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. ⚔️ Протягом доби відбулось 50 бойових зіткнень. 😵💫 Ворог продовжує зазнавати великих втрат, які всіма способами намагається приховати. Так, в тимчасово захопленому населеному пункті Чаплинка Херсонської області, на територію моргу з Херсонського напрямку прибуло два вантажних автомобіля з тілами військовослужбовців армії рф. Тіла було захоронено на двох локаціях. 🔥 Авіація сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу противника та 4 - по зенітно-ракетних комплексах окупантів. 🔥 Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження особового складу, 2 артилерійських засоби на вогневих позиціях та одну станцію радіоелектронної боротьби противника. 🇺🇦 Підтримуйте Збройні Сили України! Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 07.08.23 👇
-
Зачем?
-
Якщо хочеш я думаю він може дати її контакти
23 Jan 2023, 01:02
302081/643218
less than a minute ago