(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Україна продає рф титанову сировину для виробництва літаків та ракет, – РБК-Україна. З липня минулого року по квітень 2023 року Об'єднана гірничо-хімічна компанія (ОГХК), що належить державі, відправила на експорт 82,2 тисячі тонн руд, що містять титан. За даними, які були отримані від джерел у титановій галузі, значна частина цієї продукції потрапила до сосіянців.
-
ваші ставки, нахрюк чи дарма наговорюють на патріотів?))
-
Національна ідея русскіх - заїбашити свою матрьошку, тільки аби повернути совковий герб.
-
їх боротьба)
-
5️⃣3️⃣0️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни: ситуація станом на ранок 7 серпня ❗ Протягом минулої доби ворог завдав 30 ракетних та 52 авіаційних удари, здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед мирного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. ⚔️ Протягом доби відбулось 50 бойових зіткнень. 😵💫 Ворог продовжує зазнавати великих втрат, які всіма способами намагається приховати. Так, в тимчасово захопленому населеному пункті Чаплинка Херсонської області, на територію моргу з Херсонського напрямку прибуло два вантажних автомобіля з тілами військовослужбовців армії рф. Тіла було захоронено на двох локаціях. 🔥 Авіація сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу противника та 4 - по зенітно-ракетних комплексах окупантів. 🔥 Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 2 пункти управління, 2 райони зосередження особового складу, 2 артилерійських засоби на вогневих позиціях та одну станцію радіоелектронної боротьби противника. 🇺🇦 Підтримуйте Збройні Сили України! Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 07.08.23 👇
-
Зачем?
-
я нашел аналогичный получше, за почти те же деньги: www.amazon.ca/MINISFORUM-NUCXI7-GeForce-Computer-Thunderbolt/dp/B0C37DDRFJ/ref=pd_ci_mcx_mh_ci_mcx_mr_mp_m_4?pd_rd_w=ClQDK&content-id=amzn1.sym.dd455c32-ea31-4d1b-8e49-d9944894e6dc%3Aamzn1.symc.ccea46cf-e53f-477a-a486-d02acbbe257b&pf_rd_p=dd455c32-ea31-4d1b-8e49-d9944894e6dc&pf_rd_r=MVGRFQWKCA4Q4KW91PHP&pd_rd_wg=IfH7F&pd_rd_r=845fff31-14e1-4801-ac8c-87b45954a3ab&pd_rd_i=B0C37DDRFJ&th=1
-
Было вроде. Заработок двух партнеров, или того, кто работает в семье (если один). Но если на сайте на районе написано «хаусолд» 150к, это совершенно не значит, что вам дадут с такой цифрой на что либо кредит. Я думаю тут больше шарит Vitaliy .Я помню он обсуждал этот момент
-
тоже дебильный череп, но зато RTX3070 и памяти больше, и проц на год новее