(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт. У нашого французького бульдога вчора діагностували IVDD (це защемлення міжхребцевих дисків). Призначили медикаментозне лікування, важко але песик почав по трохи ставати на задні ноги. Надіємося що до операції не дійде. Можливо хтось боровся з цією недугою і може поділитися досвідом. Дуже дякую.
-
Хорошие физиотерапевты могут водиться среди участников спорта в Канаде. Найдите в своем провинции людей из аджилити/фризби/флайбола etc — у них всегда на виду хорошие физиотерапевты
-
спасибо, я вроде искал, но с 3070 не нашел
-
Дійшов на роботу в 10:30, виявилось сьогодні вихідний 🥹
-
Дякую що вмер… meaning behind this annual observance is to honor John Graves Simcoe? He was the first lieutenant governor of Upper Canada, which is known as Ontario, today.
-
Та я в курсе)
-
Civic Holiday
-
Треба бути рік в стосунках і доказати свої стосунки, там не так легко як ти думаєш. Мені колись якесь чудо пропонувало, бо я PR 😁😁😁
-
новость или мем?
-
В Канаді практикують інклюзивне навчання, немає спец шкіл. Вони будуть давати спеціального асистента для дитини
-
мій племінник, який народився в США заговорив англійською в прескул(в 4р. пішов) тільки через півроку, при тому шо його старша сестра тоді вже частково розмовляла англійською вдома. Так шо 3 місяці - це тільки набиратись пасивного словникового запасу
-
Начинається..
-
Окраины?
-
Це навіть не в Києві
-
О, мы там квартиру кого-то купить хотели
-
Всраті кольори..
-
Цей жк