(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це ж приватні школи. Ми говоримо про публічні чи про приватні?
-
Там есть фильтры по форм фактору
-
pcpartpicker.com/builds/#E=10 Можно тут ещё поискать и собрать такое же себе
-
www.calgaryquestschool.com/#:~:text=At%20Calgary%20Quest%20School%20(CQS,them%20in%20reaching%20their%20potential.
-
Я жодної не бачив і не чув, а ти не наводиш жодних пруфів, Гугл в Онтаріо тільки приватні показує.
-
Только люди по куает не беженцы
-
Може для якихось дуже важких випадків. Декілька родин в торонто які в загальні ходять. І це дає вражаючий результат, діти стали дуже стабільними
-
В нас в класі є хлопчик дуже слабочуючий
-
Адаптовані навчальні матеріали, вчать інших дітей в класі з ними комунікувати
-
Доводи існування чогось має той хто стверджує. Довести не існування неможливо. Просто наведи посилання і це закриє всі питання
-
Трудности перевода)
-
інстаграм імя
-
Домен не дійсний
-
В Торонто точно є, sab-in.ca в інста, донька її там вчиться
-
Та ну нет, ))) Бушервиль и Кандиак - там за 600-800 можно норм найти. Я когда-то взял рейтинг secondaire школ. Отметил на карте топ 100 из over 450 входящих в рейтинг. В Бушервиле и Кандиаке не оказалось ни одной. Ближайшие это 1 в ля Прери и несколько в Лонгее.
-
Давай ти хоч щось доведеш. Я стверджую на підставі існування от такої політики, відповідно до якої усі відомі мені випадки пішли в загальні школи. Ти звісно можеш навести виключення яке всім буде цікаво вивчати. Без цього не розводь срач будь ласка. files.ontario.ca/edu-equity-inclusive-education-guidelines-policy-2014-en-2022-01-13.pdf