(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
@sdwvit
-
К сожалению да, и цифры будут не из приятных
-
Так ти і тут може знайдеш свої 250к
-
Даже работать не хочется
-
Братан, обнимемся и нахер пойдем?)
-
My cock size is 12cm 😐
-
Ага, і будку собі купувати не дуже хочеться за лям)
-
Тільки з цього не потрібно ще відкладати.
-
Но по факту, на год всеравно выходит с денег после налогов)
-
Так відкладати можна з грошей до податків. Плюс інвестувати і тоді буде значно веселіше від «чистих» дівідендів
-
Може і знайду. Але залишиться з них 140к після податків і інших штук, типу пенсії і страхування. Не знаю, тут для комфортного життя, щоб відкладати норм, жити як хочеться, їздити кудись не по білетах по акціям чи аероплан мілях - треба 330к на рік плюс мінус
-
Аха-ха, а ми звалили з Іспанії і не хочемо туди повертатися. Правда є нюанс, ми в штати звалили. Але це не міняє суті що в Іспанії не сподобалося. По перше - так будинки в них лайно. Навіть в гірських районах там де справжня зима і сніг у них нема розуміння будувати як у нас. Погані тонкі вінкна. Тонкі скрипучі стіни. Проблеми з опаленням. Ми жили в Торредембарі, це Каталонія. То у нас було типу опалення на газових балонах які привозили. І це сильно дорого. Ми поставили кондиціонери і топилися ними. Але всеодно було не приємно. Єдиний прикол що кожен день сонце і надворів +15 .. +20. Проте зима це всеодно найкращий період. Тому що влітку там пекло. Ти прокидаєшся вранці і в 9 уже пітнієш надворі. Ввечері можна тільки в 10 вийти. І це ми були не в такому жаркому місці як Малага. Там буде ще гірше. Я б взагалі скіпнив південне узбережжя. А ну і ще до цього всього варто розуміти місцеві особливості: - Без іспанської мови ти не зможеш комфортно жити, а якщо діти то вони взагалі будуть вчитися в школі на якісь своїй локальній мові - Вічна маньяна і не бажання робити свою роботу - Злочинність. Але кажуть що це стосується тільки Каталонії, хз за решту Іспанії. За приводу житла то порізному. На Аірбнб помісячно можна зняти. В мене друг під Гранадою за 1000 знімав будинок з гаражем. Потім там якщо покататися по маленьким селам і поговорити в ахунтаменто то вам взагалі дадуть хату безкоштовно чи за якісь копійки. Ну я маю наувазі взагалі у власність.
-
Не купляй, це ж не примусово. В тому ж торонто є купа гарних рентовок де можна десятиріччями жити, тільки бігти міняти на час ремонту
-
Та вообще набор фантазий тот ещё изложен был я думал чел тролит )
-
Но в целом если по кайфу жить как отшельник, то предложение неплохое
-
За копейки обычно в пердях где-то, да Но там с условием реновации за свой счёт и жизни минимум несколько лет (5, что-ли)