(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та вообще набор фантазий тот ещё изложен был я думал чел тролит )
-
Но в целом если по кайфу жить как отшельник, то предложение неплохое
-
За копейки обычно в пердях где-то, да Но там с условием реновации за свой счёт и жизни минимум несколько лет (5, что-ли)
-
Ну є такі люди, відірвані від реальності. Як наприклад колись мені друзі розказували як класно їздити на відпочинок в Абхазії бо там дешево. Або були такі Українці які позвалювали в рашку після 2014. Або навіть ось мені розказували як безпечно гуляти Барселоною і там найдобріші люди
-
Neo набирає джуніорів в Калгарі. Більше інфо про івент нижче: www.eventbrite.ca/e/junior-developer-day-speed-interviews-tickets-687507512477
-
Тока хотел это же сказать) но это не репрезентативно)
-
Вы подонки комуненравиться уезжайте твари с Украины, нам легче будет дышать. Под аплодисменты вон от нас подонки.
-
Уйобок! Ти, падло, спочатку повоюй за Україну, а тоді їдь..... Таке лайно як ти тут не потрібно!
-
Повісточку йому вручити, нехай спочатку принесе користь державі. а потім може їхати куди хоче
-
Вот эти добрые люди?)
-
Та там вообще жесть люди пропадают кадый день часто дети и это в Мехико что в других регионах даже страшно представить
-
Користуватися всіма мовами. Мову можна знати тільки коли користуєшся - читаєш, розмовляєш, дивишся кіно. У мене в знайомих дитина 5 р. Розмовляє рос, укр, англ, польською. Польською бо в садку так. Укр і рос бо мама і тато на різних мовах. І англ бо вони до цього ходили в англ садок і він постійно дивиться мультики і читає на англ. Хоча я підозрюю що тут і ще від індивідуальних здібностей залежитть
-
Б - безпека
-