(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
як і більшість великих країн
-
просто цікаво. Скільки була в лізінгу?
-
великий штраф за кенселейшн?
-
А где именно вы?
-
Таке саме відчуття) у нас взимку тепло, газ не у балонах, зараз було за літо 2-3 дійсно супер спекотні дні ( я з півдня України, то там гірше ситуація зі спекою в липні-серпні) кондиціонер не працює 24/7 все літо, та дійсно бувають дні, коли працює 24/7 але їх було ну 7-10 за липень, наприклад. Без знання іспанської всі документи зробили, взагалі проблем не мали з цим. Не грабували нас. Іспанці лапочки.
-
Жиза, тоже думал-думал про Канаду и решил что тут лучше)
-
А в Каталонии были ?)
-
⚡️ Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що бунт Пригожина був спецоперацією, погодженою з путіним, щоб перевірити генералів на лояльність. 💬 "Сьогодні вже можна сказати, що це була спецоперація, погоджена з путіним. Для виявлення тих генералів, які були не зовсім налаштовані саме до путіна та його оточення", – Данілов. Зараз вже є розуміння кількості російських генералів, які відсторонені від виконання своїх обов'язків, частина з них перебуває за ґратами.
-
Подзвонив мені рекрутер, чую індус, ледь розбирав, що він там каже по телефону, вже хотів слухавку кидати, бо в загалі нічого не зрозуміло, але втримався. Закінчили на тому, що він надішле листа. Думаю, треба записати його контакт, щоб наступний раз вибирати самому чи спілкуватись, бо це не англійська, а якийсь африканський реп. Думаю, як жеж його записати, він напевно ім'я своє сказав, але розібрати було дуже складно. Ну написав "хз Кумар". Надсилає він мені листа, і що ви думаєте, він не Кумар? Кумар )))
-
може йому для іміграції?