(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А в Каталонии были ?)
-
⚡️ Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що бунт Пригожина був спецоперацією, погодженою з путіним, щоб перевірити генералів на лояльність. 💬 "Сьогодні вже можна сказати, що це була спецоперація, погоджена з путіним. Для виявлення тих генералів, які були не зовсім налаштовані саме до путіна та його оточення", – Данілов. Зараз вже є розуміння кількості російських генералів, які відсторонені від виконання своїх обов'язків, частина з них перебуває за ґратами.
-
Подзвонив мені рекрутер, чую індус, ледь розбирав, що він там каже по телефону, вже хотів слухавку кидати, бо в загалі нічого не зрозуміло, але втримався. Закінчили на тому, що він надішле листа. Думаю, треба записати його контакт, щоб наступний раз вибирати самому чи спілкуватись, бо це не англійська, а якийсь африканський реп. Думаю, як жеж його записати, він напевно ім'я своє сказав, але розібрати було дуже складно. Ну написав "хз Кумар". Надсилає він мені листа, і що ви думаєте, він не Кумар? Кумар )))
-
може йому для іміграції?
-
Краще скажіть яку б відкрити другу кредитку порекомендуєте? Зараз маю лише БМО Кешбек
-
Ммм наприклад реворди, мілі мабудь?
-
норм вкид)
-
Ну не на 53 пункти ж?