(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Либо он не в курсе что это такое Либо работа требует секьюрити клиренс, что очень маловероятно, имхо
-
Возможно Но что-то мне кажется, что чувак просто не в курсе овп)
-
Ниразу не видел контракта дольше 1 года)
-
Борровел и юзает еквифакс Ниже - кредит Карма - транс юнион
-
Згоден, з цими резюме брєд повний зараз робиться. Тому що, нас айтішників, як гівна багато стало (дякувати інфоциганам які продають вайті курси). Всі ніщеброди з країн третього і другого світів, у яких є мозок, всі намагаються заскочити в Айиі... Звідти і шалена конкуренція, тому і резюме треба робити просто іііідеальними, щоб тебе просто напросто не відсіяли. Тому що на одну вакансію девелопера може прийди 200 - 600 резюме. 70% відсіється компютером. А на решту буде виділятися HR або рекрутером по 7 секунд на кожну. Тому, якщо вони помітять якийсь маленький недочьот, то простіше просто викинути у смітник и перейти до наступних 200 резюме. Кста, у мене є друг - Архітектор, він знайшов роботу в канаді після 5ти відправлених резюме. Це шоб ви понімали наскільки айті ринок кончений і перенасичений нами. Ще 4 роки тому коли я шукав роботу в україні, моє на отєбись зроблене резюме проканало і я влаштувався на джуніора с зп 1000 долярів. А зараз мої знайомі після універу теж не можуть знайти роботу. Час авйтішникіа кінчився. :)
-
дякую)
-
Сири і смузі полюбляєш?
-
Я шукаю в тек активно третій місяць і вже сокро згорю
-
Час міняти професію і давати дорогу розумним з «третіх країн» у яких є мозок
-
А скільки шукав? підкажи пліз
-
но я бы расписал в личку если можно