(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Час міняти професію і давати дорогу розумним з «третіх країн» у яких є мозок
-
А скільки шукав? підкажи пліз
-
но я бы расписал в личку если можно
-
Зубы конечно черной икрой не чистят, но на хлебушек с колбаской хватает
-
и ничего
-
ну, люди же живут как-то
-
нас айтішників, як гівна багато стало и что? качество окей? или курсы прошел и сразу в амазон взяли? если есть такие курсы - дай линк Звідти і шалена конкуренція С кем? С челиком, который вчера курсы прошел? по 7 секунд на кожну. Тому, якщо вони помітять якийсь маленький недочьот, то простіше просто викинути у смітник Хочешь работу - пиши конкретно резюме под вакансию у мене є друг - Архітектор, він знайшов роботу в канаді після 5ти відправлених резюме Архитектор это не показатель, на рынке есть не один и не два архитектора. 5 резюме это вообще ниочём. Было бы 500 - можно поплакать, но не долго. Час авйтішникіа кінчився Пойду в сварщики, хочешь со мной?
-
Я шукав і знайшов фул тайм джоб в Онтаріо від онтарійського роботодавця. Так, фул ремоут, але суті це не міняє. Підписав офер, через два тижні прилетів і почав працювати
-
Так і було.
-
Я знайшов трохи більше року тому, резюме не відправляв взагалі, мене находили, 15 контактів від hr, 5 прийнятих інвайтів на інтерв'ю, два тех інтерв' ю, два офера, все це за 3 тижні, сидячи на пляжі на острові в Таїланді. І шо? 😁
-
или пошли на сварщика