(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я так же охренел когда всего через 8 месяцев прилетел обратно. То, что я всю жизнь считал нормой вдребезги разбилось
-
@sdwvit шо ты наделал?)
-
-
А вот это серьезно: Okta сообщает клиентам, что ее репозитории в гитхабе были взломаны в декабре, и были украдены исходные коды. По заявлениям самой Окты, доступа к пользовательским данным или к самим сервисам хакер не получил, но мы ж с вами понимаем, возможно всё. Напомню, Okta — это поставщик авторизации и аутентификации для многих компаний среднего и большого размера. Честно говоря, я опасаюсь теперь не столько за саму Okta, сколько за компании. www.bleepingcomputer.com/news/security/okta-says-its-github-account-hacked-source-code-stolen/
-
Місць дуже багато гарних, ставлення теж непогане (всяке буває, але здебільшого всім пофіг). Але з грошима якась пічаль. Не знаю чи то я такий особливий, але в мене тупо біда з роботою тут. Якщо в умовній Польщі буду шукати з/п то чиситими (з урахуванням відкатів) буде виходити тупо більше. Не зважаючі на ціни на житло та продукти. Мене саме це просто вбиває. В Європі є надія що колись зможу купити квартиру, а можливо навіть не колись а десь за 5 років +-, а в Канаді я за 5 років боюсь навіть на 10% не зібрати. В мене це основне. Невже тільке мене бентежить тема з наднизькими з/п порівнянно до витрат?
-
о, вы всё еще продолжаете обсуждать, почему Канада говно))
-
Таке відчуття буває, але тут є що подивитися і куди рости. Є дуже класні місця як на сході, так і на заході країни. Тут можна зробити нормальну кар‘єру і заробляти нормальні гроші. Мені тут сподобалось те, що всі тут іммігранти і до українців було дуже гарне ставлення. Після того, як пристосовуєшся, починаєш жити нормально - все ок. Дуже залежить сприйняття від місця.
-
В мене все те саме. Але я жив тільки в Україні і в Польші трохи після війни. Бував в Нємцах, Іспанії, Нідерландах, Турції по кілька тижнів. Відчуваю тупо те саме. Але в мене робота гівно і я ще до цього живу в бейсменті (це теж може давити). Грошей не те щоб вистачало після життя в Україні, але я теж не бачу сенсу тут рости і дуже хочется звалити. Якби собаку брали на борт без питань я думаю вже полетів би 3 рази) Але поки що ми худнемо щоб влізти в кабіну. Я теж живу біля Торонто (Аврора). Були в Оттаві кілька днів – там інші відчуття, нормальне кондо, пустили в кафешку два рази з собакою, в ТЦ гуляли з нею теж, значно легше все виглядало. Просто знай що ти не один такий. В мене ця фігня десь з перших холодів почалась. До листопада я ще тримався емоційно, але щось останній місяць мене накриває. Коротше не знаю як це закінчиться, собака схудне думаю що полетимо кудись. Поки що розсилаю резюмехи та залишусь лише якщо знайду роботу щоб хоча б відкладати нормально кошти міг. Бо поки що я в мінусі порівняно з тим коли приїхав, до нуля ще тисяч 20 кадів треба відкласти)