(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це надавно доречі ввели для інтернет торгівлі. Раніше на ебеї ці сейлс податки не рахувалися. Я коли купував для України товари то користувався форвардером зі складом у безподатковому штатті. Але то в Україну. А от чи можна замутити форвардера по штатам - я хз. Ну і для дрібниць це буде овердофіга дорого
-
У мене подруга знає російську, грузинську, арабську (може турецьку, не пам'ятаю) та англійську. За розповідями схоже на те, як ми говоримо російською та українською (легко можемо спілкуватися, одна людина може однією мовою, а інша іншою).
-
В нас були загальні аналізи плюс попитали на що жаліємося чи які в родинах є люди вороби, на підставі цього ще булои направлення до спеціалістів. Наприклад я пожалівся що маю аллєргію і відправили до аллерголога
-
Цены? Или ещё что-то?
-
Це свіже, з цього тижня. Тут не бачив
-
Так і тут аналізи одразу, спеціалістів потрібно трохи почекати. Свого часу до всіх дійшов протягом 3 місяців
-
Аналізи в нас можна одразу, будь які, які хочеш, ну чи загальні. До всякої фігні, типу, якщо спиш погано, спеціаліст зі сну чи шось таке - швидше. А от до гастроентеролога, незважаючи на те, що в Україні найшли проблеми, і потрібен фоллоу ап - ні. Ну, типу, в тебе ж не рак, нашо тобі гастроентеролог )))
-
А стан від тих ліків був кращій чи такий самий? Якщо немає різниці то може воно і не потрібно насправді? В моєї бабусі було таке з нирками, в Україні гєроїчно лікували, в Італію переїхала, через 3 місяці всі симптоми зникли без додаткових ліків, до лікарів коли дійшла ті розвели руками, сказали все ок.
-
В Україні інколи вигадують не існуючі діагнози. Тут нормально себе шлунок почуває?