(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бг3 лучше д4 А фо76 шутер
-
190 - 40 знижки, за рав4, G full
-
А, ну і взяв такий slightly compact гриль на вугіллі від Вебер, теж рекомендую, розмір саме те, штук 12 гарних таких шматів влазить, при цьому більш менш транспортабельно
-
Так буде направлення
-
Про фо76 я помовчу, ти й сам знаєш ) А про бг3 згоден, до нього в мене руки ще дійдуть
-
Звонишь в клинику, узнаешь когда есть своьодная дата на приём, узнаешь детали врача Звонишь своему фемили / волк ин, говоришь шо хочешь попасть к врачу из п1 Они делают новое направление к указаному тобой специалисту
-
Ще раз, букати буде твій доктор, ти тільки шукаєш лікаря
-
привіт підкажіть хто вже сплатив в цьому році податки та був в такий ситуації - приїхав до Канади в кінці місяця (25го липня) та отримав виплату на ФОП через 4 дні (29го), податки звісно сплачені в Україні чи потрібно це буде декларувати як дохід у Канаді та доплачувати податки?
-
зарплатня у липні наприклад біла за вересень. тобто навіть якщо кошти прийшли коли вже був у Канаді але за час праці не в Канаді, то вони просто йдуть у форейн інкам але зарплата яка була у серпні за липень - вже канадский інкам?
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Хапайсало.
-
тоді ще ускладнемо) - мене з першого вересня переводять до канадского офісу, я звісно отримувам запрплатню у липні та серпні це теж можна вказати як foreign income й він не буде не оподатковуватись?
-
Если это была оплата за работу выполненую не в Канаде - не нужно
-
Податок не треба буде сплачувати. Вкажете як foreign income
-
Ого! Mike, ти русофоб на 71% (недостатньо)!
-
My cock size is 8cm 😐
-
Ого! Konstantin, в тобі русофобії цілих 139%. Оце добре 🍉🤙