(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Трахнуть медведя
-
дякую за відповіді) трохи розібрався тепер
-
Прикол в рпг складовій і можливостях творити діч комбінуючи елементи оточення. Із примітивного це штовхнути ворога зі скелі, бомбу в карман підкласти, взяти нпц на діалог і розставити паті/бочки/пастки 🙃 Оріджінал сін 2 як на мене ідеал в цьому плані, де немає духоти, а фана скільки хочеш
-
Дать поджопника белке
-
Марк ол ес рид Либо перейти в режим сообщений и там очистить
-
Сломал я тебе телегу)
-
нормальный такой наброс на вентилятор, чисто аое атака)
-
Так, а разве это сильно отличается от Калгари и Торонто? Я считала, что мы за жизнь тут переплачиваем всего 800 баксов разница с Калгари, и 300 с Торонто. Я прикыдивала наши расходы в трех городах с примерно одинаковым по уровню жильем, едой, машиной.
-
Реєстрація відкрита на DemoCamp 54! http://www.democampyeg.com! Приєднуйтесь подивитися нові продукти і сервіси або презентуйте свої. Більше інфо на сайті. 20 вересня в Alberta Machine Intelligence Institute (Amii), 6:30pm в Едмонтоні. www.eventbrite.ca/e/democamp-54-tickets-694922470817
-
Привіт) Ми переїжджаємо у Вікторію з Нью Брансвіка і виникли питання щодо заміни водійського посвідчення. У мене і чоловіка зараз канадські права клас 5, отримані рік тому. На сайті вказано, що треба Proof of driving experience, до якого є ряд вимог. Цікавить як на практиці відбувається заміна? І якщо надати пруф досвіду, що він у нас більше 2 років, але канадським правам лише 1 рік, то можна обміняти чи треба буде здавати тест?