(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Реєстрація відкрита на DemoCamp 54! http://www.democampyeg.com! Приєднуйтесь подивитися нові продукти і сервіси або презентуйте свої. Більше інфо на сайті. 20 вересня в Alberta Machine Intelligence Institute (Amii), 6:30pm в Едмонтоні. www.eventbrite.ca/e/democamp-54-tickets-694922470817
-
Привіт) Ми переїжджаємо у Вікторію з Нью Брансвіка і виникли питання щодо заміни водійського посвідчення. У мене і чоловіка зараз канадські права клас 5, отримані рік тому. На сайті вказано, що треба Proof of driving experience, до якого є ряд вимог. Цікавить як на практиці відбувається заміна? І якщо надати пруф досвіду, що він у нас більше 2 років, але канадським правам лише 1 рік, то можна обміняти чи треба буде здавати тест?
-
expedia мб?
-
Hate speech був? Ні. Right of speech є? Є. Ми будемо. Дякую за зауваження
-
Я джу не хочу щоб вчорашня розмова отримала новий подих 🙂 Так, це по справі, подивись "розшифровку" в одному з наступних повідомлень
-
Я вважаю що було по справі. Разом з агрументацією, а не просто так. І роботі Людміли ніхто оцінку не давав.
-
@kolodiznyi @danielrogge мабуть, перед тим як давати свою оцінку тільки по тому, що партнер партнеру допомагає, спочатку краще вияснити усі деталі. Я так розумію, ви хочете допомогти? то давайте по-ділу. бо зараз це виглядає просто як "те що ти робиш - хєрня бо я так думаю"
-
А це дійсно одні й ті самі люди? Чи одним скидаєш і вони дякують, а і наші в фб накидують?
-
Ну, добре. Я тільки зауважив що людина, якщо хоче бути девопсом - повинна сама на контакт іти, бо це одне з найважливіших речей в роботі, бути між девами і опсами, і спілкуватися/захищати свою думку та щось пропонувати. Енівей, якщо вважаєш що це не коректно, то ок, сорян, тільки по ділу