(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Война на дворе, а ничего не меняется, все так Не на часі
-
да, только ответ ты получишь не раньше чем через 2-3 недели
-
ПТСР не лечится. Там только один выход, 2х2 шкаф под землей к сожалению
-
Зависит от того, что интересует - родной город - бюджет - законы И тд и тп
-
В тому то і справа що не депутатам того не дали а за обіцянки чи гарантії вже не хочуть іти ось такі як я кому родина ближче ніж земля яка тобі не належатиме ніколи бо так було завжди
-
На мою думку, причина по якій люди починають засуджувати інших - власне відчуття провини перш за все. Причини для того можуть бути різні: набуті під час війни, чи інші травми які тягнуться ще з часів до війни. Коли йде засудження себе - людина починає засуджувати інших. І це як чума розповсюджується. Невдоволеність перетворюється в ненависть. Іноді навіть причина невдоволеності може бути іншою від теми засудження. "Не служив - не людина" може навіть не бути тим, що підсвідомо людина переживає. Просто людині боляче і вона хоче болю позбутись, а яким способом - це вже по-різному буває. Тим хто думає, що вони "зассали" я бажаю просто задуматись, чий голос їм каже, що вони "зассали", чи звідки вони взяли це. Хтось в інтернеті сказав? чи солдат на вулиці? чи можливо політики якісь публічно це кажуть. Питання, звідки вони це взяли? Який сенс когось чмирити, щоб досягти чого? щоб через почуття провини люди йшли на фронт?
-
Не правда
-
Но не уточню в какую сторону
-
Я тоже
-
Зато можно поныть в чатике и не возвращаться в тот пиздец