(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тому що Майкл Щур на війні
-
Та чего Мне очень нравились их выпуски Но вот начали скатываться, увы
-
В том видео говорят, что фронт только один
-
>телебачення Торонто Ты б ещё Шустер лайф принес
-
Нє ну камон, навчіться дивитись на життя очима іншої людини. От припустимо хтось в окопі їбашиться, а хтось дає хабар і порушуючи закон наступає на педалі. Чи має моральне право перша людина сказати щось другій? Окрім свободи слова. Ну має. Але. Ну сказав і сказав. Що з цього робити трагедію?
-
Нема питань, можливо й так. Мені хочеться думати, що може бути кілька векторів бажань одночасно, і більші - перемагають.
-
Токсик
-
Поставь ГУЛАГ сам себе
-
Нічого, просто відчуття
-
А шо сказать то хотел?
-
Мене не було в Україні на початок повномасштабної (були квитки на 26 лютого, збирались повернутись). Дружина, дитина на той час трохи менше 3 років. Чи міг бі я їх залишити та полетіти в окоп? Міг. Чи хотілося? Хотілося. Чи страшно? Страшно. Чи я роблю щось із-за меж країни? Щось роблю, донати, it army. Чи я вважаю, що я роблю менше, аніж ті, хто в окопах? Так. Чи можу робити більше? Так, і намагаюсь. Чи важливіше для мене мій син, аніж доля країни? Хотілося б не відповідати, але, мабуть, так. Чи є відчуття провини? Так.
-
Это последний их видос?
-
Більше, але не так шоб аж дуже велика різниця до 500-1000 cad (340 євро - 680 євро), залежить від зп. Ну і не знаю, як в Австрії, але в Німеччині, якщо вас 2є(пара) і один не працює, то можна вибрати спеціальний податковий клас, тоді в працюючої людини буде на 500-700 євро зп більше після податку. При цих умовах дохід рівняється (це якщо ви найманий працівник, бо якшо типу фоп в Австрії чи Німеччині то там вийде гірша ситуація після податків). Рекомендую не рвати всі мости з Австрією, а з'їздити сюди на місяць-два, зняти квартиру на airnbnb (отримати 3 тис доларів) і подивитися чи взагалі подобається тут, бо багатьом не заходить Канада. Тому що якщо порівняти Відень і Ванкувер, то Відень у плані міської інфраструктури кращий, чистіший, набагато менше бомжиків. Я живу в центрі, вест-енд, тут можна жити без автомобіля, є де гуляти, кататися на велосипеді. По цінах великої різниці в оренді між вест-енд та іншими районами Ванкувера, Барнабі і Річмонда, я не бачив, все у районі +/- 10-15%. Хіба у Річмонді та Барнабі за 2500 це скоріш за все буде квартира у новому будинку, а у центрі Ванкувера(вест-енді), скоріш за все квартира у будинку 70-80х років (але вони більш менш всередині), хоча я був на переглядах квартир за 2500 у нових будиках на Єлтауні (також центр), але там велика конкуренція за ті апартаменти