(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я вважаю що всі люди рівні і не потрібно їх ділити. Я згоден з твоїм коментом що право базується "На свободі слова". Я вважаю, що у війскових нема якогось особливого права на ображати інших.
-
Мы искали 2-х бедрум в Бернаби год назад и таких цен на 2-х бедрумные не было уже тогда... старт от 2600, если повезет, и это будет как раз старый дом, новые дома от 2900... просто, чтобы понимали..
-
2500 - это 1-бедрум?
-
добре, це зрозуміло. давай не будемо порівнювати з людьми які не були там. на мою думку, всі хто на фронті був - герої, в незалежності скільки орків вони замочили. Ті хто передає їм волонтерку - теж герої, але менше авжеж. У мене для них усіх безмежна повага. Також я дякую тим хто на цю волонтерку збирає гроші. В моїй голові немає толком шкали кому скільки дякувати і яким чином. Я всім дякую, і тобі дякую (якщо ти донатиш хехе)
-
Каждый тем где он должен быть. Если ты не там где ты хотел ты проебался и виноват только ты
-
Да, да
-
Яснопонятно
-
zakon.rada.gov.ua/laws/show/2114-20#Text Стаття 5
-
Ну такие ситуации вполне реальные, как бы этого не хотелось Да и уже были похожие новости у нас