(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Платять мало :( але купа бенефітів
-
немає, але думаю, що довідки від Service NB мало б вистачити як пруф.
-
Я хз, може якось по податкам
-
дякую. Я теж так думаю, таку довідку тут точно дають, знайомий брав для місцевої страхової.
-
Завжди є опція піти служити до CAF, як мінімум резервістом
-
новини все ж такі здебільшого про пошук справедливості. якісь мажори на когось наїжджають (гвалтують, вбивають), правова система не відпрацьовує. І тут є опції: більшість цивільних втираються і даля якісь живуть, ті хто пройшли пекло значно менше мають вагань покарати простим шлях поза законом. І в цей момент їх вже не дуже турбують супутні втрати.
-
якщо резервіст то платить основна робота, більше того збереження зарплатні та місця під час зборів, навіть скоротити не можуть якщо ти там.я для себе розглядаю як опцію на найближче майбутнє. ІТ фахівців їм дуже не вистачає
-
Десь через місяць перевірю на практиці🙂
-
Так 1 бедрум
-
йо гайз ) кто поменяет 200 баксов usdt на eTransfer?
-
Тобі просто не подобаються жарти як з кошового дістають 3х метрового чебурашку козака
-
Хмм. Якщо це фронт, то які втрати на ньому були? 🤔 Так само і економічний - це тил, а не фронт
-
Всім привіт! Не можу знайти, але точно пам'ятаю, що про це було вже в чаті. Медичний екзамен, який після приїзду треба робити платно, потім якось треба подаватись на відшкодування коштів? Мова про Торонто.
-
Тут про те що треба називати речі своїми іменами, це не фронт, це тил. Ніхто не казав що він не важливий
-
Чисто якщо я не хочу сдохнути десь в полі, бо солдат з мене - як з гівна снаряд, і можу щось зробити на кіберпросторі - то всьо, я зрадник, кіберфронту не існує, піздуй воювати з автоматом?)
-
Зазвичай це зводиться до банальних confidentiality, integrity, and availability
-
Чому?! Так прикро(( Я відправляла 2 кубометри Лего в Канаду, не уявляю свою реакцію, якби таке сталося
-
Економічні, фінансові, нє? Чи в нас тільки стінка на стінку, і інше, що робиться - це хєрота?
-
dou.ua/forums/topic/38429/?from=similar_posts_blogs
-
Всем привет! Буду возвращать машину дилеру, машина в лизинге. Если кто то думал приобрести, можно передать лизинг. Машина Nissan Sentra rs в топе 2023, пробег 4,5к. Кому интересно, пишите. Город Торонто. Спасибо.
23 Jan 2023, 01:02
304600/643309
10 minutes ago