(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
мені здається пора зносити цю апку. Повний булщит, ще не відомо що воно ще там робить на фоні
-
" blowjob is better than no job "
-
«Гібриди не окупаються»
-
треба теслу брати ) Якусь 10 річну, подешману, все одно вони кажуть не ламаються взагалі )
-
Как лейофнут - позвони мне, есть вариант
-
Продаю своє авто HYUNDAI SONATA 2018 165 000 km 15 500 CAD Для реального покупця зможемо проговорити фінальну ціну біля авто! Carfax - vhr.carfax.ca/en-ca/?id=9naW4GfgorZwj8injaweIidmuYXnI1Ec - Хороший стан - Їде як новий -Пройде 100% безпеки -No Lien -A/C Відмінний, холодний -Обігрівач відмінний, приємний і гарячий -Apple Play і Android - Всесезонні та зимові шини як нові в комплекті -Сенсорний екран - Підігрів сидінь - Автоматичне водійське сидіння - Ніякої іржі
-
@Agent_D вот тут или в Онтарио топике можешь поискать чо и где народ арендует
-
TFSA - wealthsimple FHSA - questrade RRSP - не вистачає грошей😂 та і хз де я буду на пенсії
-
Народ, є питання, чи хтось думав про купівлю нерухомості в інших країнах і чи робили ресерч по умовам, податкам та юридичним моментам?
-
Люди, маякніть пліз, в кого був в досвід продажу нерухомості в Україні та купівлі десь в інших країнах під час життя вже в Канаді? 🙃
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Любириба.
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Довгохата.
-
Розсилка від worldskills, вакансії в Отаві. Якщо ви ще не клієнт, можете спробувати написати Nadiya Shcherbenyuk [email protected] можливо втиснетесь до дедлайну. Їх послуги безкоштовні, мопед не мій, я на початку коли шукала, сконтактувала з ними, але сама знайшла швидше
-
Які ж кльові канадійці. Я на тренуванні ще не все вивчила, як що називається по англ, і канадійка, яка зі мною в парі була (functional training), несла мені деякі предмети, посміхалась і допомагала, а не дратувалася 💔 Та й просто в ліфті, рандоми, посміхаються, питають як пройшов день. Але от коли всі після тренінгу шось обговорюють, швидко дуже, то ще не 100% розумієш, трохи важкувато 😅