(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я подумаю
-
paytrie
-
Шановні, таке питання Чи існують якісь ліміти в Европі чи в Канаді на рік випуску чи ступінь потертості готівкових доларів? Багато людей купляли ще у девяностих, і зараз коли треба іноді вивозити з країни нал і класти в банк в інших частинах світу, чи не виникало проблем у когось? В Україні зараз є навіть подекуди різний курс на зелені і старі долари
-
Неважливий інкам, тут зараз еліджибл садки субсидуються для всіх сімей(навіть без PR). У нас садок 1050 , а після субсидії 540 платимо. Але власниця попереджає що якщо провінція відмінить субсидію — то буде повна ціна за рахунок батьків.
-
Головне щоб садок був єліджбл. це треба у садка уточнювати
-
mychildcareservices.gov.bc.ca/ccfri-estimator От тут можно прямо пошукати конкретний садок, і перевірити чи він приймає участь в програмі
-
очень класный выпуск на тему выехавших и вообще. более толкового, который меня так бы зацепил, я не видел за эти полтора года. к слову, когда моя жена сказала, что собственно зеля запустил общий хейт касательно ухылянтов, я прям аж прозрел, ведь реально никто из ребят, кто на передовой, ни разу не упрекнул меня в этом. но вот фб... , особи женского пола,и особые маргиналы, в том числе айтишники, и общие настроения рулят. как доберманы, кототрые атакуют только если их больше двух youtu.be/Xzuz51xcxng
-
надо кому-то это делать