(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
90 дней
-
Distributions, 8.1. Lender shall be entitled to receive all Distributions (as defined herein) made on or in respect of the Loaned Securities the record dates for which are during the term of the Loan or during the term of possession of the Loaned Securities by WSIl and which are not otherwise received by Lender, to the full extent Lender would be so entitled if the Loaned Securities had not been loaned to WSII.
-
Не зовсім розумію. Ти купуєш акції, вони належать тобі. Ти даєш акції у борг під відсоток, але все одно отримуєш усі переваги володіння акціями. Тобто. якщо немає планів продавати - то мінусів та ризиків взагалі ніяких, тільки дод. прибуток?
-
Що зараз досвіду 1 рік 11 місяців а через місяць буде 2 роки
-
Май повагу до людини, яка на Марс на пікапі кожні вихідні катає, ну
-
Є три варіанти: - Розрив договору, ніхто нікому нічо не винен - ліз трансфер, ви знаходите собі заміну і людина напряму з лендлордом далі взаємодіє - сабліз, лендлорд не знає або йому чхати, ви знаходите заміну, людина платить вам, ви платите лендлорду, сюди входять усі можливі ризики
-
Не перший раз помічаю зневагу до канадських доларів від тебе. Я хочу нагадати що це канадський чат де місцева валютах як раз канадський долар. Більше того, мені більше здалося що всі твої історії це і є суцільна брехня та фейк. Прошу віднестися до місцевою публіки з повагою а не тримати за лохів та недолюдей.