(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нотка сексизму. Жінки не зраджують? Жінки не хочуть сексу?
-
Другого мужика?
-
комусь достатньо, комусь ні. я наприклад з чоловіком разом майже 24/7 з початку ковіду, вже не уявляю як інакше. звісно, у всіх по разному, ми навіть тут десь в чаті обговорювали вже, що не всі можуть 24/7 бути разом. але жити півтора року окремо і зберігати той самий рівень контакту було б ну дуууже важко
-
де я таке сказала?
-
Та я зразу сказав що то махровий сексизм. Установлена суспільна думка що мужики йобарі які про секс тільки думають з кожною підряд.
-
ну і я не дуже розумію нащо жінці без дітей їхати за кордон, лишаючи чоловіка в Україні. Все індивідуально, я просто на себе приміряю.
-
Это зависит, индивидуально от человека что у мужчин что у женщин.
-
Є скайпи, зуми, телеграми, відео-чати. Вони не достатньо передають емоційну близькість?
-
My cock size is 14cm 😐
-
ми не про фізичну близкість
-
так а я не про фізичну, а про емоціональну
-
Ну дак секс це продовження фізичної близкості. Фізичної блискості нема бо люди в різних країнах. Що не так?
-
просто секс - це звісно важлива частина відносин, але не єдина. і як на мене, більше зраджують не від відсутності сексу, а від відсутності близькості
-
ну ти (якщо можна на ти) якось все зводиш до фізичного. так, він включається, але важливий і емоційний зв'язок, і як на мене він трохи важливіший навіть
-
Ну дак правально. І я про це ж. Той самий рівень контакту, включачи фізичний
-
life.nv.ua/ukr/socium/rozluchennya-chomu-rozluchayutsya-ukrajinci-yak-platiti-alimenti-za-kordonom-pid-chas-viyni-advokat-50343971.html?code=ad864c5a-b5d4-43b8-8e85-63fbbf67216b
-
це ж правда життя
-
А що у цій фразі накидального?
-
І пофігу що ти перший накинув, ага t.me/uaitincanada/98127/341006
-
я не так сказала. я сказала що секс важливий, але не тільки він, от і все. і звісно зраджують дівчата, але не тільки від недостачі сексу
23 Jan 2023, 01:02
304977/645592
about 4 hours ago