(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А ти тепер береш і її екстраполюєш на всіх жінок, нікаплі не накинув!
-
Фраза ця доречі з якоїсь тупої комедії де чувак рік спілкувався з колишньою а потім прозрів що її трахає інший чоловік. Нагадало
-
ок, давай перевернемо. Чоловік виїхав з дитиною закордон, а жінка лишилася вдома. Я скоріше повірю що жінка знайде собі когось ніж чоловік. Чоловіку тупо буде ніколи, навіть якщо захочеться 🙂 це був мій поінт, незалежно від гендеру
-
Якщо ти не бачиш проблему в цій фразі, то проблема в твоїй голові 🙃
-
але
-
Та такі ж самі ситуації трапляються і в Україні, взагалі не залежить від екстраполяці та контекстів
-
Трохи різний емоційний стан під час спілкування залежно від мови. Та в перші пару тижнів був мікс в голові, потім пройшло. Загалом, мова думок прив'язана до ситуації чи людини з якою спілкуюся, але це можна міняти.
-
Я думаю мовою спілкування. Або не думаю взагалі, коли триндю ні про що 🤣
-
Ха-ха, есктраполяцією ви тут почали займатися. Я тільки скзаав що в даній конкретній ситуації людина зазвичай не буде чекати.
-
Так, трапляються в Україні коли люди потрапляють в ситуацію коли змушені жити на відстані. Навчання, армія, переїзд. І вони, я думаю, закінчуються зазвичай однаково. То тільки у фільмах такі всі рожеві пухнасті. Чекають чоловіка\дружину, роками.
-
Ну причина одна і та ж
-
норм накинул, хотя даже не подумал об этом, лол
-
My cock size is 19cm 😏
-
Чоловікам тільки на суд зʼявитися, і те не 100% обовʼязково. А жіночці на цей суд з-за кордону пхатись вагітній. Майте співчуття якесь чи що
-
А чоловікам легко в даній ситуації? Знов махровий сексизм
-
Тобто 1) швиденько розлучитись 2) не казати що вагітна 3) швиденько одружитись, щоб записати на нового чоловіка. Хто там казав, що жінкам легко живеться?
-
Взагалі - так. Це той випадок, коли обираєш сміятися, щоб не плакати(((
-
А ну і це ще якщо чоловік живий лишиться. А так взагалі можна щей на спадщину отримати частку
-
Вау. Респект😝
-
My cock size is 9cm 😐
23 Jan 2023, 01:02
305011/645592
about 4 hours ago