(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
My cock size is 9cm 😐
-
сумно...
-
Це їй ніхто не піказав що можна записати на старого чоловіка і потім подати на розлучення і збити аліменти
-
Теж спостерігаю за цим та це просто жесть. Знаю людей, які залишилися без будинку на Гаваяз декілька років тому, його накрило 4м лави. Райські місця, але таке може статися
-
Все, сили сміятися закінчуться… їх і так не дуже багато останнім часом - раніше хоч смішно було на такі речі
-
А хто сміється? Це реальність яку варто прийняти і зрозуміти. Реальніть в якій жінки виїхали і не повернулися. Знайшли собі там роботу, чоловіків. Зачали чи уже народили дітей. Поповнили генофонд і економіку тих країн. Коли тільки чалося повномасштабне вторгнення - тоді ніхто не думав про це. Що буде, як жити далі. Коли пройшли перші місяці люди почали говорити що якщо біженці не повернуться до осені, коли почнеться школа то вони втрачені для України. Я ж тоді думав що має пройти якийсь більш суттєвий термін. Здається що зараз якраз уже пройшли рубікон. Хто хотів - повернувся. Хто ні - лишився. Можливо колись у майбутньому відбудеться якась репатріація. Можливо ні. Буде видно.
-
Хто знає, чи потрібно LMIA для СЕС, менеджеру в айті? Знаю, що айтішніки попадають в групу LMIA exempt, але як воно для менеджерів. Чи якщо є рік досвіду, то LMIA не потрібно незалежно від спеціальності?
-
Біля 18 години
-
у який час то було ?
-
Нам зайняло 15 хв
-
"только"
-
суто для балів, не обовʼязково
-
Не обоаязково, суто для балів
-
В тому то і питання, чи обов"язково LMIA. Я так розумію, що не обовязково. Питаю не для себе, не вникала, як воно для менеджерів працює
-
Тобі Торонто чи ціни на бензин? Якщо друге, то їдь у Калгарі)) Якщо все рівно дорого, давай до нас у Ванкувер, тут електрика дуже модно))
-
lmia дає тільки +200 здається балів для менеджменту. Якщо балів вистачає - то нащо?
-
треба працювати над висловленням думок письмово, а то не перший раз мене не розуміють)
-
я б тоді написала лише 200 балів. Малося на увазі що дає бали і нічого більше
-
на гібриди рібейти є☺️
-
та мало балов дает, только 200
23 Jan 2023, 01:02
305030/645592
about 4 hours ago