(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А хто сміється? Це реальність яку варто прийняти і зрозуміти. Реальніть в якій жінки виїхали і не повернулися. Знайшли собі там роботу, чоловіків. Зачали чи уже народили дітей. Поповнили генофонд і економіку тих країн. Коли тільки чалося повномасштабне вторгнення - тоді ніхто не думав про це. Що буде, як жити далі. Коли пройшли перші місяці люди почали говорити що якщо біженці не повернуться до осені, коли почнеться школа то вони втрачені для України. Я ж тоді думав що має пройти якийсь більш суттєвий термін. Здається що зараз якраз уже пройшли рубікон. Хто хотів - повернувся. Хто ні - лишився. Можливо колись у майбутньому відбудеться якась репатріація. Можливо ні. Буде видно.
-
"только"
-
Не обоаязково, суто для балів
-
та мало балов дает, только 200
-
Я, може, трошки буду звучати консервативно, але from my perspective «знайшли роботу»!=«знайшли чоловіків», і в плані доцільності, і статистично - з тих, кого знаю я, нових чоловіків не шукає аж ніхто🤷♀️, а я вже багато кому з нових людей тут допомагала, бо саме мам з дітьми розсіяли, які без чоловіків (такий шар хостів є, умова - тільки жінки).